Zobrazit přihlášovací formulář

ZVÝHODNĚNÝ ŠKOLNÍ SET S AKTOVKOU KONĚ I LOVE HORSE

Administrace

ZVÝHODNĚNÝ ŠKOLNÍ SET S AKTOVKOU KONĚ I LOVE HORSE

1 689 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Zvýhodněná školní sada s motivem koně z nové kolekce I Love Horses obsahuje 7 kusů - školní batoh - aktovku, školní 1-patrový penál plně vybavený, sáček na přezůvky, sportovní láhev, spisovou složku A4, pouzdro - etui a jmenovky. ŠKOLNÍ ERGONOMICKÝ…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 7. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZVÝHODNĚNÝ ŠKOLNÍ SET S AKTOVKOU KONĚ I LOVE HORSE

1 689 Kč
  • Popis zboží
Zvýhodněná školní sada s motivem koně z nové kolekce I Love Horses obsahuje 7 kusů - školní batoh - aktovku, školní 1-patrový penál plně vybavený, sáček na přezůvky, sportovní láhev, spisovou složku A4, pouzdro - etui a jmenovky.
ŠKOLNÍ ERGONOMICKÝ BATOH - AKTOVKA KONĚ I LOVE HORSES TEMBKO22
- Školní aktovka z nové kolekce I Love Horses se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování, lehký, velmi odolný batoh se zipem, ergonomický s anatomickým tvarováním, hlavní komora s přihrádkami pro snadné uspořádání interiéru - má dva oddíly, dvě prostorné boční kapsy - jedna na zip a jedna se síťkou na láhev s pitím, přední kapsa na zip, zesílené, nepromokavé dno, polstrovaný prodyšným materiálem, nastavitelné ramenní popruhy, hmotnost učebnic a sešitů rozložena rovnoměrně, pogumované držadlo, voděodolný, extrémně odolný materiál, snadná údržba. Rozměry: cca 35 x 27 x 16 cm. Hmotnost: cca 950 g. Vhodná pro I. stupeň ZŠ.
ŠKOLNÍ 1-PATROVÝ PENÁL PLNĚ VYBAVENÝ KONĚ I LOVE HORSES PWJKO17
- Školní vybavený penál s motivem koně rozkládací obsahuje 3 chlopně, ve kterých jsou umístěny pastelky, fixy, 15 cm pravítko, 10 cm trojúhelník a ořezávátko. rozměry složeného penálu: cca 20,5 x 13,5 x 4,4 cm, rozložený : cca 54 x 20,5 cm. Penál je vyroben z vysoce kvalitních materiálů - 100% polyester, pevná látka.
SÁČEK NA PŘEZŮVKY, TĚLOCVIK KONĚ I LOVE HORSES WOKO17
- Sáček na přezůvky s motivem koně, pevný materiál, šňůrky na utahování a na nošení na rameni, rozměry: 41 x 35 cm. Materiál: 100% polyester, oboustranný potisk. Vhodný na papuče, cvičky či tělocvik do školy, pro děti od 3 let.
ŠKOLNÍ POUZDRO ETUE KONĚ I LOVE HORSES PHKO17
- Školní pouzdro - etue na volmě ložené psací potřeby v designu koně, jedna přihrádka na zip pro snadnější organizaci, zip zakončen jezdcem - srdíčkem, rozměry: cca 22 x 11 x 5 c
  • Rozměry

    Barva: Sada 07

  • 24. 6. 2022, 6:20

  • Zobrazení

    54

  • Oblíbené

    0

Kategorie