Zobrazit přihlášovací formulář

Celobalsové házedlo - model letadla, nepoužité

Administrace

Celobalsové házedlo - model letadla, nepoužité

99 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Nové, nesložené, v originál krabice, vhodné i jako dárek Popis produktu: velké celobalsové házedlo s výbornou klouzavostí a velmi jednoduchou stavbou - rodný bratr Pluta. Je ideální jako úplně první model, který postavíte během několika desítek minut.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 6. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Celobalsové házedlo - model letadla, nepoužité

99 Kč
Koupit
Nové, nesložené, v originál krabice, vhodné i jako dárek
Popis produktu: velké celobalsové házedlo s výbornou klouzavostí a velmi jednoduchou stavbou - rodný bratr Pluta. Je ideální jako úplně první model, který postavíte během několika desítek minut. Díky přesným CNC vyřezávaným dílům, částečně slepenému trupu a křídlu s profilem zakřivené desky s předlepenými profilovými žebry nebudete potřebovat žádné nástroje, pouze acetonové lepidlo (Kanagom, L-510, UHU-hart apod.) a špendlíky. Křídlo je k trupu upevňováno gumovými oky, takže Riki je i přes větší rozpětí křídla skladný; klidně si jich můžete do auta na nedělní výlet nebo dovolenou přibalit třeba několik.

Stavebnice obsahuje vyříznuté, předbroušené a částečně slepené díly trupu, křídla a ocasních ploch, brusný papír, zátěž a podrobný návod ke stavbě s názornými obrázky.
  • 22. 4. 2024, 22:57

  • Zobrazení

    954

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Puzzleball Junior globus 96 dílků Ravensburger
Filly koníci a další koníci
Hlasy v Bouři, Darcy Coates
Dívčí bunda Lotto Levhard 164/170

Kategorie