Zobrazit přihlášovací formulář

Toy story Buzz Rakeťák XL-15 - 30 cm

Administrace

Toy story Buzz Rakeťák XL-15 - 30 cm

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 85 Kč
Toy story Buzz Rakeťák XL-15 - 30 cm Tato akční figurka představuje Buzze Rakeťáka v oděvu známém jako XL-15, v němž se vydával na jeden ze svých nezapomenutelných letů s cílem dosáhnout tzv. hyperrychlosti. Díky 14 pohyblivým kloubům nabízí tenhle…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Toy story Buzz Rakeťák XL-15 - 30 cm

699 Kč
  • Popis zboží
Toy story Buzz Rakeťák XL-15 - 30 cm
Tato akční figurka představuje Buzze Rakeťáka v oděvu známém jako XL-15, v němž se vydával na jeden ze svých nezapomenutelných letů s cílem dosáhnout tzv. hyperrychlosti. Díky 14 pohyblivým kloubům nabízí tenhle vesmírný hrdina široké možnosti interaktivního hraní. Fanoušci filmu Rakeťák s ním mohou létat, vydávat se na různé výzkumné mise nebo si užívat akční a bojové scény jako ve filmu – nebo klidně zcela nové, podle vlastních představ.

Seznamte se s Buzzem Rakeťákem v situaci, v níž jste ho ještě neviděli: hrdý příslušník Vesmírného ochranného sboru, kterého fanoušci dobře znají z úspěšného animáku Příběh hraček od studia Pixar, má o sobě celý vlastní film. V něm se spolu se svou velitelkou Alishou dostane do nepříjemné situace, uvíznou totiž na nehostinné planetě s obřími brouky a agresivními liánami. Jak se s novými podmínkami a velkou výzvou náš oblíbený kosmonaut vyrovná? To zjistíte díky hračkám k novému animovanému filmu Rakeťák.
  • 24. 7. 2023, 21:48

  • Zobrazení

    380

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie