Zobrazit přihlášovací formulář

Selfie tyč s bluetooth, stativ ,tripod 3V1 - K07

Administrace

Selfie tyč s bluetooth, stativ ,tripod 3V1 - K07

269 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 39 Kč
Selfie tyč disponuje v jednom zařízení až třemi funkcemi. Kromě selfie tyče ji můžete využít i jako stativ nebo tripod. Má brilantní design a dosahuje až do délky 69 cm. I přes dlouhé vysunutí zůstává stabilní, nemluvně o tom, že díky dálkovému ovládaní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 3. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Selfie tyč s bluetooth, stativ ,tripod 3V1 - K07

269 Kč
  • Popis zboží
Selfie tyč disponuje v jednom zařízení až třemi funkcemi. Kromě selfie tyče ji můžete využít i jako stativ nebo tripod.
Má brilantní design a dosahuje až do délky 69 cm. I přes dlouhé vysunutí zůstává stabilní, nemluvně o tom, že díky dálkovému ovládaní bluetooth ji můžete ovládat i na dálku.

Fotografie není jen pořizování nádherných záběrů impozantních krajin a měst. Pomocí fotografie zachytíme vzácné okamžiky a pořídíme příjemné zážitky.

Jako jeden z nejlepších stativů pro selfie tyče má stativ K07 pro selfie tyče brilantní design a dosahuje až do délky 69 cm. I přes dlouhé vysunutí zůstává stativ stabilní a při jeho použití si nevšimnete žádné nestability nebo pohybu. Selfie tyč disponuje v jednom zařízení až třemi funkcemi. Kromě selfie tyče ji můžete využít i jako stativ nebo tripod. Nemluvně o tom, že díky dálkovému ovládaní bluetooth ji můžete ovládat i na dálku.

Důmyslný design 3v1

Tato selfie tyč funguje jako stativ i tripod. Funkce stativu osvobodí vaše ruce a poskytne maximální stabilitu vašim fotkám a videím. Nahrávání videí a focení s přáteli se tak stane mnohem jednodušší. Skvělý způsob, jak proměnit svůj telefon v dokonalou kameru, kterou můžete posunout natáčení o úroveň výš.

Bezdrátové ovládaní

Stabilní stativ a selfie tyč disponuje vestavěným odnímatelným dálkovým ovladačem Bluetooth umožňuje využít selfie tyč pro focení z různých uhlů a vzdáleností. Stačí když svůj telefon propojíte přes Bluetooth a začnete pořizovat selfie. Dny, kdy jste museli žádat cizí lidi, aby vám pořídili snímky z velkých vzdáleností, jsou už dávno pryč.

Roztažitelná a přenosná

Tato selfie tyč umožňuje roztáhnutí až do délky 69 cm. Nejmenší délka selfie tyče činí 19,5 cm a spolu s hmotností pouhých 132 gramů je ideální pro cestování. Je totiž le
  • 3. 9. 2022, 9:06

  • Zobrazení

    330

  • Oblíbené

    0

Kategorie