Zobrazit přihlášovací formulář

Dřevěná slepovací stavebnice Kovárna, Smithy forge

Administrace

Dřevěná slepovací stavebnice Kovárna, Smithy forge

319 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Dřevěná slepovací stavebnice Kovárna, Smithy forge W08 Walachia. Ve stavebnicích HOBBY KITS naleznete vše potřebné k sestavení. Ke stavbě slouží jednoduché obrázkové návody se symboly jednotlivých úkonů, a proto je můžou sestavovat děti po celém světě.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dřevěná slepovací stavebnice Kovárna, Smithy forge

319 Kč
Koupit
Dřevěná slepovací stavebnice Kovárna, Smithy forge W08 Walachia. Ve stavebnicích HOBBY KITS naleznete vše potřebné k sestavení. Ke stavbě slouží jednoduché obrázkové návody se symboly jednotlivých úkonů, a proto je můžou sestavovat děti po celém světě. Základním stavebním materiálem jsou přesně zhotovené hranoly z borového dřeva a rozměru 9×9 mm v délkách od 16 do 230 mm určených ke stavbě roubených stěn. Plochy střech, štítů, pavlačí a teras jsou zhotoveny z překližky 3 mm a polepují se papírovými potisky. Funkční dveře a okna zasklená folií jsou z potisklého kartonu. Jednotlivé stavby se slepují lepidlem na dřevo a papír (není obsahem). Součástí návodu jsou malé kapitoly ze stavebního oboru a historie lidové architektury. Modely staveb jsou v měřítku 1:32.
Hotové stavby jsou estetickými doplňky dětských pokojíčků, využívají se ke hrám s autíčky, zvířátky, vojáčky i panenkami, o vánocích mohou tvořit základ lidového Betlému. Hmotnost, 0.63 kg, Velikost, 290 x 217 x 47 mm, Velikost krabice, 290 x 217 x 47 mm, Obtížnost 2 - Snadno. Počet dílů 86.
  • 18. 4. 2024, 9:19

  • Zobrazení

    352

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dřevěná stavebnice Archa 3
Houpací kůň Franio krakpol
Regál, knihovna song
Koš na prádlo bambus Song
Šperkovnice na stojánku song
Cestovní Šperkovnice šedá song

Kategorie