Zobrazit přihlášovací formulář

2x ŠKOLNÍ BATOH 1.-3. třída s vybavením

Administrace

2x ŠKOLNÍ BATOH 1.-3. třída s vybavením

500 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
CENA ZA KUS. Minimálně nošeny, originální fotky v detailech, s reflexním obalem do deště. Dcerkám vyšly přes covid, teď už potřebuji větší. Oba jsou stejný, rozdíl jen v motivu a barvě. Pejskový je růžovo šedý, kočičkový má mintovou barvu se šedou.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 2. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x ŠKOLNÍ BATOH 1.-3. třída s vybavením

500 Kč
Koupit
CENA ZA KUS. Minimálně nošeny, originální fotky v detailech, s reflexním obalem do deště. Dcerkám vyšly přes covid, teď už potřebuji větší. Oba jsou stejný, rozdíl jen v motivu a barvě. Pejskový je růžovo šedý, kočičkový má mintovou barvu se šedou. Pohodlně se vejdou desky A4 (na jednom fotu foceno i se sešity).
3 kapsy, přední menší a užší, 2 větší, jedna (blíže k zádům) je prostornější. Polstrovaná záda, dno bez vyztužení, ale jsou tam plastové obdélníky bránící poškození dna. 2 kapsy po stranách na pití. Ke každému zdarma používaný penál se stejným motivem, funkčně v pořádku, nová modelína s motivem pejsků nebo kočiček, možná 2x použita růžová šusťáková zástěrka s dlouhým rukávem a za krkem na suchý zip. VADY: pejskový nemá originál ozdobičky na zipech, jsou tam kroužky. U kočičkového drobné šmouhy (detailní foto), musela jsem zašít kapsu na pití - z výroby byl špatně prisity okraj - guma k té síťce, viz detail foto. Možné drobné zatrhnutí nitek na zádech či kapse na pití (minimální, nit z toho nevisela)-není nic vidět. Při větším dešti promoknou, proto pláštěnka, tu přidávám zdarma, použitá asi jen 1-2x. Penály je znát používání zevnitř (nic hrozného), menší znečištění (třeba ještě vyčistíte), vevnitř čáry od tužek, jak se zasouvací a vysouvání. Značka Paso- Rachael Hale (kočička) a Studio Pets (pejsek). POŘIZOVACÍ CENA TÉMĚŘ 1000KČ ZA Jeden BATOH BEZ VYBAVENÍ, nošený sotva půl roku, zvýhodněná cena kvůli vadám.
  • Značka

    Paso

  • Rozměry

    42x29x17cm., objem 21litrů

  • 21. 4. 2024, 18:42

  • Zobrazení

    1 025

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie