Zobrazit přihlášovací formulář

Těhotenský/kojící polštář Longer C, více barev

Administrace

Těhotenský/kojící polštář Longer C, více barev

840 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Velký polštář ve tvaru C, který nastávajícím maminkám umožňuje pohodlné spaní nebo odpočívání na boku. Také ho můžete využít při kojení Polštář Longer C je vyrobený z vysoce kvalitní bavlněné tkaniny, která je šetrná k pokožce Vaší i dětí. Je perfektní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 6. 2010
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Těhotenský/kojící polštář Longer C, více barev

840 Kč
Koupit
Velký polštář ve tvaru C, který nastávajícím maminkám umožňuje pohodlné spaní nebo odpočívání na boku. Také ho můžete využít při kojení

Polštář Longer C je vyrobený z vysoce kvalitní bavlněné tkaniny, která je šetrná k pokožce Vaší i dětí. Je perfektní během těhotenství, kdy se v posledních měsících těhotenství bříško zvětšuje a ztěžuje pohodlné uložení během spánku nebo odpočinku. Unikátní tvar polštáře pomáhá těhotné ženě zaujmout nejpohodlnější polohu při spaní. Polštář podporuje celé tělo, zejména bederní oblast, páteř, břicho, nohy a uvolňuje kyčelní kloub.

Polštář je také neocenitelnou pomocí při kojení děťátka. Polštář umožňuje snadné krmení díky značnému uvolnění paží, ramen, krku a zad. Speciální výplň umožňuje udržovat stabilní a pohodlnou polohu matky a dítěte během krmení, bez ohledu na to, zda je dítě krmeno v poloze sedící nebo ležící. Může být umístěn pod záda a jako podpora pro paži a zároveň zajišťuje pohodlné umístění dítěte na klíně matky.

Nadýchaná a elastická výplň umožňuje polštáři přizpůsobit se tvaru ženského těla a uvolnit páteř a klouby v každém stadiu těhotenství. Výplň polštáře je speciální atestované vlákno ECO FILLBALL. Jsou to tenké měkké vlákna tvarované do drobných kuliček s dodatkovými větracími kanálky. Díky speciální technologii výroby jsou tyto kuličky nadýchané, pružné a příjemné na dotyk - zajišťuji správnou cirkulaci vzduchu.

Povlak polštáře je sundavatelný (zapíná se na zip, který je skrytý)

Rozměry: 115 x 60 cm (délka x šířka)

V těchto barvách: Šedá, antracit, hořčicová, retro růžová, špinavě růžová, béžová, šalvěj, špinavě modrá
  • 9. 4. 2024, 8:24

  • Zobrazení

    740

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kojicí polštář Snílek ecru
Kojící polštář Longer Forest boy
Kojící polštář Longer
Kabátek Blanka, vel. S/M-L/XL

Kategorie