Zobrazit přihlášovací formulář

Odrážedlo paw patrol tlapková patrola Kiddieland s

Administrace

Odrážedlo paw patrol tlapková patrola Kiddieland s

1 355 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
S motivem Paw Patrol. Poslouží jako podpora pro první krůčky i jako zábavný dopravní prostředek. Má množství pohyblivých částí, vydává zvukové a světelné efekty. Maximální hmotnost 25 kg. Cca 50 cm. Pomocí odrážedla se rozvíjejí pohybové zručnosti dětí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Odrážedlo paw patrol tlapková patrola Kiddieland s

1 355 Kč
  • Popis zboží
S motivem Paw Patrol. Poslouží jako podpora pro první krůčky i jako zábavný dopravní prostředek. Má množství pohyblivých částí, vydává zvukové a světelné efekty. Maximální hmotnost 25 kg. Cca 50 cm.

Pomocí odrážedla se rozvíjejí pohybové zručnosti dětí, posiluje se svalstvo na nohách i rukách. Děti se přibližují světu dospělých tím, že si hrají na řidiče dopravních prostředků. Kromě toho se prostřednictvím veselých barev a pohádkových motivů podněcuje a rozvíjí fantazie dětí, při telefonování a nastavování času se učí i jak věci fungují, zajímají se o vnější svět. Dětské odrážedlo si potřebuje 2 AA baterie, které jsou součástí balení.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje už od roku 1998, licenci na výrobky Disney získal v roce 2002. Kiddieland je rozšířený na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jeho cílem je nabízet starostlivým rodičům hračky, u kterých se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit.

Vlastnosti
motiv Disney Minnie
pro děti od 12 měsíců
světelné a zvukové efekty
atraktivní design
  • Značka

    Kiddeland

  • Rozměry

    Barva: paw patrol

  • 2. 5. 2023, 14:11

  • Zobrazení

    142

  • Oblíbené

    0

Kategorie