Zobrazit přihlášovací formulář

100% přírodní KonJac čistící houbička

Administrace

100% přírodní KonJac čistící houbička

121 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
100% přírodní organický produkt. Ideální houbička pro každodenní čistění pleti. 100% kompostovatelná, rozložitelná a vyráběná z obnovitelných zdrojů, šetrná k životnímu prostředí. Je přirozeně hyloalergenní, vyrovnává PH pleti. Neobsahuje žádné chemické…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 2. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

100% přírodní KonJac čistící houbička

121 Kč
  • Popis zboží
100% přírodní organický produkt. Ideální houbička pro každodenní čistění pleti. 100% kompostovatelná, rozložitelná a vyráběná z obnovitelných zdrojů, šetrná k životnímu prostředí. Je přirozeně hyloalergenní, vyrovnává PH pleti. Neobsahuje žádné chemické látky, barviva ani konzervanty. Houbičky nejsou testované na zvířatech.
Černá KonJac - houbička s příměsí bambusového uhlí. Vyrábí se rozemletím a zpracováním kořene rostliny KonJac, u nás známý název - zmijovec indický, který se pěstuje v Japonsku. Pomáhá hlavně při problémech s akné, vhodná na mastnou, dospívající pleť se sklony k zánětům. Houbička má silné antibakteriální účinky a patří mezi nejlepší čistící a detoxikační činidla. Pomáhá odstraňovat přebytečný maz a pokožku čistí do hloubky.

Použití:

Před prvním použitím namočte houbičku na pár minut do vlažné vody. Houbička nasákne vodu, zvětší svůj objem a krásně změkne. Nikdy ji nepoužívejte v tvrdém stavu. Stisknutím vymáčknete přebytečnou vodu. Můžete používat pouze s vodou nebo použít malé množství svého oblíbeného čistícího přípravku. Jemnými krouživými pohyby provádíme masáž a čistíme pleť.

Po použití propláchneme pod tekoucí vodou, opět odstraníme přebytečné množství vody a zavěsíme ji, aby mohla volně vyschnout. Houbička schnutím ztvrdne a před dalším použitím ji opět ponoříme do vody. Můžete ji i sterilizovat ve vroucí vodě po dobu 1-2 minut. KonJac houbičky jsou odolné proti bakteriím a bezpečné pro použití i pro tu nejcitlivější pokožku.

Jak poznám, že přišel čas na výměnu? Kvalitní houbičky vydrží 2 - 3 měsíce, ale je to zcela individuální, někomu vydrží i půl roku. Pokud se začne drolit, je vhodné ji vyměnit za novou. Houbičky KonJac jsou zkompostovatelné a 100% biologicky odbouratelné.
  • 24. 11. 2022, 21:44

  • Zobrazení

    102

  • Oblíbené

    0

Kategorie