Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské ponožky s jemným lemem Gentle Grip

Administrace

Dámské ponožky s jemným lemem Gentle Grip

148 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 65 Kč
Bavlněné dámské ponožky v barevném provedení a s jemným lemem Gentle Grip. Balení obsahuje jeden pár ponožek s paraplíčky, jeden s jemnými proužky a jeden pár s barevnou patou a špicí. Vše je laděné v jemných pastelových tónech. Kupte si je pro pohodlí a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 5. 2007
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské ponožky s jemným lemem Gentle Grip

148 Kč
Koupit
Bavlněné dámské ponožky v barevném provedení a s jemným lemem Gentle Grip. Balení obsahuje jeden pár ponožek s paraplíčky, jeden s jemnými proužky a jeden pár s barevnou patou a špicí. Vše je laděné v jemných pastelových tónech. Kupte si je pro pohodlí a noste pro zábavu.

Ponožky mají nesvíravý, velmi pohodlný lem GENTLE GRIP a jemný úplet. Díky vysokému obsahu kvalitní bavlny jsou velmi příjemné na nošení. Zapletený elastan ponožky výborně přizpůsobí chodidlu a drží jejich tvar i po vyprání.

Bavlněné dámské ponožky se díky svému úpletu výborně přizpůsobují tvaru chodidla a jsou mimořádně pohodlné. Specialní vaflový lem Gentle Grip®nezpůsobuje žádné otlaky ani u silných lýtek. Díky inovativní technologii a přízi bohaté na bavlnu, která je jemná na dotek, jsou ponožky Gentle Grip navrženy pro maximální pohodlí vašich nohou.

K vynikajícím vlastnostem těchto lehkých, měkkých a prodyšných dámských ponožek přispívá jejich chytrý design vrchní části Gentle Grip s voštinovou vazbou, díky které drží po celý den, aniž by způsobovaly nepohodlí. Samonastavovací svršky se vytvarují podle přirozených kontur vašich nohou, aniž by vás škrtily nebo zbytečně tlačily a nebo omezovaly krevní oběh. Díky zesíleným patám a špičkám mají také lepší odolnost.

Balení obsahuje tři páry ponožek - viz foto. Díky obsahu elastanu se výborně přizpůsobí chodidlu v rozmezí velikostí od 37 EUR do 42 EUR.

Složení: 74% bavlna, 15% polyester, 10% polyamid, 1 % elastan

Velikost: 37-42 EUR (24-28 cm)
  • 17. 4. 2024, 22:04

  • Zobrazení

    206

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Barevné dámské ponožky GENTLE GRIP
Super hebké dámské ponožky FLUFFY SOCKS
Dámské ponožky s lékářskými motivy
Dámské ponožky s jemným lemem GENTLE GRIP
Trojpak dámských ponožek s jemným lemem
Dámské vzorované ponožky GENTLE GRIP
Dámské ponožky s 3/4 výškou lemu
Dámské vzorované ponožky SESTRA
Dámské ponožky ELASTIK

Kategorie