Zobrazit přihlášovací formulář

PS4 MINECRAFT

Administrace

PS4 MINECRAFT

500 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Minecraft je jednou z nejpopulárnějších videoher v herním průmyslu a nyní přichází se speciální edicí. Jde o nezávislou hru, která je napsaná v C++, a to společností Mojang. Jde o takzvaný sandbox, takže je pouze na hráči, kam se vydá a co bude jeho cílem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2019
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PS4 MINECRAFT

500 Kč
Koupit
Minecraft je jednou z nejpopulárnějších videoher v herním průmyslu a nyní přichází se speciální edicí. Jde o nezávislou hru, která je napsaná v C++, a to společností Mojang. Jde o takzvaný sandbox, takže je pouze na hráči, kam se vydá a co bude jeho cílem v této obrovské hře.

Titul nás vezme do krychlovitého 3D světa, kde je potřeba sehnat dostatek materiálu na stavbu obydlí a k výrobě nejrůznějších nástrojů. Hra staví na principu fungování ve dne a v noci. Zatímco přes den se snažíš nasbírat a postavit vše k přežití, tak v noci vylézají příšery, které se pokusí tě dostat. Hra podporuje hru až pro 8 online hráčů a nechybí ani podpora pro PlayStation VR.

Minecraft je úchvatný tím, co vše se v něm dá vybudovat. Dokážeš vystavět dostatečné opevnění pro přežití, a nakonec se utkat s Ender drakem?
Hra je bez vady
  • 20. 4. 2024, 15:49

  • Zobrazení

    204

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

KOČÁREK BUGABOO CAMELEON
VLNĚNÁ VLOŽKA DO KOČÁRKU BUGABOO
NÁRAMEK, PÁSEK S KAMÍNKY
MOLITANOVÁ MATRACE
PÁSEK NA KRK
ZMIZET-PETRA SOUKUPOVÁ
PETRA SOUKUPOVÁ

ZMIZET-PETRA SOUKUPOVÁ

FOTBALOVÉ HVĚZDY 2020
NÁUŠNICE
CD THE NATURAL SOUND-RELAXAČNÍ HUDBA
LEGO NINJAGO
FOTBALOVÉ ŠTRUPNY

Kategorie