Zobrazit přihlášovací formulář

Prodej domu Na Horničce 628/18, Plzeň

Administrace

Prodej domu Na Horničce 628/18, Plzeň

10 875 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nabízíme vám k prodeji novostavbu cihlového řadového rodinného domu o dispozici 4+kk a výměře 97m². Dům má 2 nadzemní podlaží a stojí na pozemku o velikosti 181 m2. Dům je postaven v lokalitě novostaveb rodinných domů v Plzni Křimicích, Na Horničce. Dům…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 6. 2023
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prodej domu Na Horničce 628/18, Plzeň

10 875 000 Kč
  • Popis zboží
Nabízíme vám k prodeji novostavbu cihlového řadového rodinného domu o dispozici 4+kk a výměře 97m². Dům má 2 nadzemní podlaží a stojí na pozemku o velikosti 181 m2. Dům je postaven v lokalitě novostaveb rodinných domů v Plzni Křimicích, Na Horničce.
Dům je v perfektním stavu, nepotřebuje údržbové zásahy a je vhodný k okamžitému bydlení.
Pomyslné centrum domu a společný život rodiny tvoří obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, odkud vedou troje francouzská okna na travnatou zahradu s terasou a pergolou. V přízemí je ještě chodba, zádveří, komora a wc. V 1.patře jsou dva samostatné pokoje (dětské pokoje nebo pracovna), ložnice a koupelna s wc. Pod střechou je praktický úložný půdní prostor.

K domu náleží 2 parkovací místa s přípojkou na dobíjení elektromobilu. Okolo zahrady jsou vysázené habry, které tvoří soukromí a příjemný stín. Druhé parkovací místo, které patří k domu, je na parkovišti za domem, asi 20m. Další možnosti parkování jsou v ulici před domem.

Dům byl postaven v roce 2016, je cihlový, energetické třídy B, zateplen (30cm). Díky tomu jsou provozní náklady domu velmi nízké. Měsíční poplatky jsou v průměru: 4070 Kč. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě (elektřina 230V i 400V, plyn, kanalizace, vodovod). Okna jsou plastová, střecha je krytá taškami. V interiéru je použita plovoucí podlaha (v pokojích a na chodbě v patře) a dlažba (koupelna, wc, chodba). Vytápění i ohřev vody zajišťuje plynový kotel, v místnostech jsou radiátory. Dům je napojen na optické vlákno, díky kterému je dostupné internetové připojení o rychlosti cca 200 Mbit/s. Dům je možné prodat zařízený.
  • 5. 6. 2023, 17:25

  • Zobrazení

    89

  • Oblíbené

    0

Kategorie