Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka BeSafe Izi Up X3

Administrace

Autosedačka BeSafe Izi Up X3

3 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 8 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Autosedačka BeSafe Izi Up X3 Celý sortiment značky BeSafe je zobrazen na našich stránkách Klokanek.cz. váhová kategorie: 15-36 kg věk: přibližně od 4 do 12 let skupina: 2-3 umístění: po směru jízdy schváleno dle ECE R44/04 instalace: tříbodové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka BeSafe Izi Up X3

3 999 Kč
  • Popis zboží
Autosedačka BeSafe Izi Up X3
Celý sortiment značky BeSafe je zobrazen na našich stránkách Klokanek.cz.
váhová kategorie: 15-36 kg
věk: přibližně od 4 do 12 let
skupina: 2-3
umístění: po směru jízdy
schváleno dle ECE R44/04
instalace: tříbodové pásy

Vaše dítě doposud objevovalo svět ze sedačky uchycené proti směru jízdy. Nyní je však již dost velké, aby bylo schopno sledovat svět kolem sebe z autosedačky ve směru jízdy. Dítě má již svá přání a jasné názory. Dost možná se už těší na první rok školy. iZi Up poskytuje vašemu dítěti dobrou ochranu. Samo si nyní může nastavit sklon sedačky do polohy vhodné pro spánek. iZi Up je uchycen pomocí tříbodových pásů a nemá dolní vodiče pásů. To znamená, že iZi Up může být uchycen bez rizika špatného upevnění. Vaše dítě sedí pohodlně a vy nemusíte přemýšlet, zda je autosedačka správně upevněna.

Také u autosedačky iZi Up byla prioritou dětská bezpečnost. Proto má oproti původnímu modelu vylepšenou ochranu hlavy, krční páteře a více absorbční hmoty. Tím poskytuje lepší ochranu i při bočním nárazu. K tomu nabízí mnoho funkcí, které nejsou na trhu běžné. I když v autosedačce sedí dítě, můžete nastavit její správnou výšku nebo upravit sklon zádové opěrky do polohy pro spaní. Při nastavování její správné výšky se automaticky upraví i vedení automobilového pásu, aby nešel dítěti např. přes krk. Tento systém navíc zabraňuje sklouznutí pásu z ramene v případě nárazu.

Přes extrémně kvalitní boční ochranu poskytuje vašemu dítěti dobrou svobodu pohybu.

Dítě do 150 cm výšky musí v autě sedět v autosedačce. Mnoho autosedaček na trhu má s touto výškou problém, ale BeSafe iZi Up X3 tuto podmínku splňuje.
  • 8. 11. 2023, 6:42

  • Zobrazení

    2 601

  • Oblíbené

    1

Kategorie