Zobrazit přihlášovací formulář

3 set na kočárek

Administrace

3 set na kočárek

959 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 17 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Sestava ke kočárku ze 3 dílů obsahuje : 1. Tašku na kočárek - je prostorná a praktická, která je nepostradatelná nejen ke kočárku, ale i na turistiku, cestování (k lékaři nebo jen tak na procházku) atd...... Je vyrobena z nepromokavé látky, uvnitř…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 2. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3 set na kočárek

959 Kč
  • Popis zboží
Sestava ke kočárku ze 3 dílů obsahuje :

1. Tašku na kočárek - je prostorná a praktická, která je nepostradatelná nejen ke kočárku, ale i na turistiku, cestování (k lékaři nebo jen tak na procházku) atd......

Je vyrobena z nepromokavé látky, uvnitř je černá nepropustná podšívka. Celá je vypodšívkovaná. Uvnitř kapsy, z venku kapsy po stranách a některé na zip viz. obrázky.

Taška má krátké uši pro nošení v ruce a dlouhý odnímatelný ramenní popruh, který lze snadno cvočkami připevnit ke kočárku a poté pohodlně sejmout a nosit přes rameno.

2. Deštník - je vyroben ze silné impregnované, certifikované látky používané při výrobě dětských kočárků, takže jsou nepromokavé a mají ochranu před škodlivým UV zářením. Deštníky mají univerzální držáky s kulatým a oválným profilem o průměru 3 cm. Deštníky mají tři regulační pozice : dvě na držáku a jeden na hoře. Šířka deštníku 68 cm, délka s rukojetí - 72 cm.

3. Matrace je vyrobena z certifikovaného, ​​impregnovaného, nepromokavého materiálu používané při výrobě dětských kočárků. Matrace je oboustranná, jedna strana z jednobarevné hladké látky a druhá strana z potištěné látky. Matrace je vyplněna načechranou vlákninou, která zajišťuje komfort a pohodlí vašeho dítěte. Matrace je univerzální, vhodná do kočárk, kolébky nebo i jen tak na přebalování..... Má otvory na pásy. VELIKOST: 75 cm x 36 cm x 2 cm.

Tyto sestavy lze objednat i zvlášť !
  • 19. 12. 2020, 20:23

  • Zobrazení

    467

  • Oblíbené

    0

Kategorie