Zobrazit přihlášovací formulář

Hladina krevního cukru a cukrovka

Administrace

Hladina krevního cukru a cukrovka

375 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Při trávení tuků přijatých v potravě a při snižování hladiny krevního cukru, tlaku a cholesterolu pomáhá Emulips. A co je Emulips? Je to odborníky speciálně vyvinutý doplněk stravy určený pro zlepšení trávení tuků. Převádí tuky přijaté v potravě do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hladina krevního cukru a cukrovka

375 Kč
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG
  • Popis zboží
Při trávení tuků přijatých v potravě a při snižování hladiny krevního cukru, tlaku a cholesterolu pomáhá Emulips.
A co je Emulips?
Je to odborníky speciálně vyvinutý doplněk stravy určený pro zlepšení trávení tuků. Převádí tuky přijaté v potravě do snadno stravitelné emulgované formy, a tím významným způsobem usnadňuje jejich trávení. Je preventivním prostředkem proti vzniku žlučníkových kamenů. Do značné míry podporuje zažívání a významně odlehčuje trávicímu traktu po požití tučných jídel, zvláště u osob s poruchou funkce trávicího traktu, zejména žlučníku a slinivky. Obsahem aditivního vitamínu E a pomáhá chránit organismus před volnými radikály, které způsobují stárnutí a vznik chronických zánětů a rakoviny. Při pravidelném používání přispívá ke snížení rizika vzniku chorob srdce a cév - příznivě působí proti kornatění cév a brání srážení krve, rovněž působí podpůrně při léčbě sterility. Při pravidelném používání také pomáhá zvýšit přirozenou imunitu a příznivě působí na nervovou soustavu.
Žít s cukrovkou
Mám slabou cukrovku. Moje hodnota krevního cukru byla 6,8 mmol. Po 4 měsících užívání Emulipsu mi lékař naměřil 5,1 mmol a zhubl jsem 3 kg. Cítím se lépe, jsem spokojen. (M. Svoboda, Suchohrdly)
S EMULIPSEM UŽ ŽÁDNÉ ODŘÍKÁNÍ!
Mám problémy se žlučníkem, a proto se vyhýbám např. máku. Po dlouhé době jsem zkusil sníst závin s mákem a potom použít EMULIPS. Nedostavily se naprosto žádné potíže, žádný nepríjemný tlak v krajině žlučníku, ani bolesti a nadýmání. Díky EMULIPSu si mohu pochutnat na jídlech, která jsem si musel dlouho odříkat!
Vladimír J., Brno
  • 14. 2. 2020, 22:54

  • Zobrazení

    122

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Emulips XXL - obsah 115 ml (15ml=30 dávek zdarma)
Nejste spokojeni se svou postavou ?
Trpíte ZÁCPOU? Vím, jak se jí zbavit!
EMULIPS - PRO LEPŠÍ TRÁVENÍ TUKŮ PŘIJATÝCH V ...
Lehčí o 13 Kg bez omezování!!!
Jezte a hubněte za pouhých 390, - Kč až na 100 dní
Emulips XXL 115 ml / 200 dávek + 30 dávek ZDARMA!
MÁTE PROBLÉMY S VYPRAZDŇOVÁNÍM?
EMULIPS - Pro optimalizaci trávení tuků
Právě teď je čas na EMULIPS! ♥
CO JE VLASTNĚ “EMULIPS”?
Nové
ČESKÝ VÝROBEK

CO JE VLASTNĚ “EMULIPS”?

Kategorie