Zobrazit přihlášovací formulář

Hrnek "Magic" s vaší fotografií!

Administrace

Hrnek "Magic" s vaší fotografií!

296 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 46 uživatelů
Doprava: od 99 Kč
Originální dárek pro manžela, maminku, babičku... Vyberete digitální fotografii vašeho miminka, rodiny, pejska, ... pošlete nám ji a máte dárek, který udělá radost. Fotohrnek "MAGIC je černý a má výšku 9,5 cm a průměr 8 cm. Barva hrnku není 100% krycí,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hrnek "Magic" s vaší fotografií!

296 Kč
  • Popis zboží
Originální dárek pro manžela, maminku, babičku... Vyberete digitální fotografii vašeho miminka, rodiny, pejska, ... pošlete nám ji a máte dárek, který udělá radost. Fotohrnek "MAGIC je černý a má výšku 9,5 cm a průměr 8 cm. Barva hrnku není 100% krycí, tudíž je vidět foto i bez horkého nápoje!
Hrnek po nalití horkého nápoje zbělá a ukáže potisknutý obrázek! Potisk má vysokou stálost. Velikost potisku na výšku vždy cca 7,6 cm, na šířku do cca 11 cm (záleží na orientaci fotografie – pokud je na výšku vychází potisk přibližně 7,6 x 5,5 cm, pokud je fotografie na šířku vychází potisk přibližně 7,6 x 11 cm).
Možnost varianty pro praváka (foto vlevo od ouška) i pro leváka (foto vpravo od ouška)!
V případě oboustranného potisku je cena 326 Kč.
Baleno do sáčku a do krabičky. Mytí doporučujeme vodou bez agresivních chemických přípravků, není možné mýt v myčce na nádobí, nepoužívat v mikrovlnné troubě!
V albu i jiné barevné varianty - modrý a červený - viz přílohy (nejlepší krycí schopnost má černý :o).
  • 3. 5. 2019, 20:51

  • Zobrazení

    1 665

  • Oblíbené

    1

Kategorie