Zobrazit přihlášovací formulář

Veselé leppolero - kojenecké hračky

Administrace

Veselé leppolero - kojenecké hračky

409 Kč 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
VYPRODÁNO !!!!! Skvělá, veselá a měkoučká knížka pro Vaše miminko. Obsahuje spoustu barevných obrázků zvířátek a černo-bílých vzorů, které blahodárně působí v prvních měsících vývoje na rozvoj zraku. Použito bylo několik druhů nezávadných materiálů od…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Veselé leppolero - kojenecké hračky

409 Kč
  • Popis zboží
VYPRODÁNO !!!!! Skvělá, veselá a měkoučká knížka pro Vaše miminko.
Obsahuje spoustu barevných obrázků zvířátek a černo-bílých vzorů, které blahodárně působí v prvních měsících vývoje na rozvoj zraku.
Použito bylo několik druhů nezávadných materiálů od saténu až po jemnou bavlnu.
Tak se děťátko učí vnímat různé povrchy (rozvíjí se hmat). Dále obsahuje velké množství jemných zvuků, ukrytých pod povrchem knížky ( šustící stránka, pískátka atd.)
Na jedné ze stránek je také nezbytně nutné "zrcátko".
Praktickou součástí jsou také krátké provázky, kterými lze knížku umpevnit k postýlce a nebo lze jimi knihu zavázat. Uvidíte, že vaše miminko si jí rychle zamiluje.
Použity jsou pouze dvou až třívrstvé tkaniny s trvanlivým potiskem s dlouhou odolností. Barvy tak zůstávají stále stejně intenzivní i po několikerém přeprání. Použitá výplň je vyrobena pouze z nejlepší střiže polyesterových vláken, což zajišťuje zvýšenou měkkost a dlouhou životnost hraček.
U všech hraček Lamaze není u částí, které se mohou dostat do úst použito PVC.
Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na kategorii pro kterou jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71, ASTM F963-96a.
  • 14. 12. 2016, 23:09

  • Zobrazení

    559

  • Oblíbené

    0

Kategorie