Zobrazit přihlášovací formulář

Letní komplet sukně + halenka S/M

Administrace

Letní komplet sukně + halenka S/M

129 Kč 210 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Nejsou komplet, ale pěkně se k sobě barevně hodí, skoro jako šaty. Luxusní halenka z lehoučkého průsvitného materiálu, vepředu přes prsa přeložená (a podšitá), dělá krásný dekolt, záda velmi vykrojená, látka se stříbrnou aplikací. Halenku jsem kupovala…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 9. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Letní komplet sukně + halenka S/M

129 Kč
Koupit
Nejsou komplet, ale pěkně se k sobě barevně hodí, skoro jako šaty. Luxusní halenka z lehoučkého průsvitného materiálu, vepředu přes prsa přeložená (a podšitá), dělá krásný dekolt, záda velmi vykrojená, látka se stříbrnou aplikací. Halenku jsem kupovala zde jako outlet (190Kč), má ještě nalepený origo štítek, uvedena vel. M, zn. BLACK LABEL, materiál neuveden, řekla bych taková průsvitná viskoza nebo tyl, příjemná splývavá nekousavá:-) Sukně jakoby mako bavlna možná s nějakou příměsí, protože je pěkně splývavá, opravdu moc příjemný materiál., hodně kolová, třeba i na tancování. Barvy odpovídají, laděno do hnědošeda. Vel. kompletu jen odhadnuta - měřte prosím!
  • Značka

    BLACK LABEL

  • Velikost

    S

  • Rozměry

    Sukně má v pase 2*35,5cm, délka 43cm. Halenka: míra pod hrudníkem ( v prostřižení) 2*36cm, ale na zádech jsou všité gumičky takže skoro 10cm je ještě vůle. Délka od ramene dolů je 54cm.

  • 13. 9. 2023, 6:56

  • Zobrazení

    357

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Manšestrové sako vel. 38/M
40
ŠITÉ ŠVADLENOU

Manšestrové sako vel. 38/M

KRÁSNÉ MODRÉ LETNÍ ŠATY
Luxusní army sáčko vel. 38 (10)
DÁMSKÝ BÉŽOVÝ KABÁTEK, KOŽÍŠEK

Kategorie