Zobrazit přihlášovací formulář

Triko s eskymákama a tučňákama :o)) vel. 80/86

Administrace

Triko s eskymákama a tučňákama :o)) vel. 80/86

4 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Dvojitý efekt rukávků... ale barevně stejných :o) Krásné zajímavé výšivky, poutavé na pohled.. :o) U krčku zapínání na dva knoflíčky = zajištěno snadné oblékání přes hlavičku. Zdobení u krčku. :o) Velikost uvedená 12-18m, tedy 86, ale já dávám…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Triko s eskymákama a tučňákama :o)) vel. 80/86

4 Kč
Koupit
Dvojitý efekt rukávků... ale barevně stejných :o) Krásné zajímavé výšivky, poutavé na pohled.. :o) U krčku zapínání na dva knoflíčky = zajištěno snadné oblékání přes hlavičku.

Zdobení u krčku. :o)

Velikost uvedená 12-18m, tedy 86, ale já dávám raději do vel. 80. Přijde mi kratší. Ale kdo ví, třeba Vm klidně vydrží až po vel. 86, jak výrobce uvádí.. :o)

Má už mírné, počínající žmolečky od praní, klasika... No, i když jak tak na to koukám, spíše než žmolečky je to chloupek od praní... Takže nic hrozného... :o))

A pouze proti dennímu světlu při podrobném zkoumání jsou znát mini flíčky, postupně se opírají, řekla bych... Nejsou nikterak dramatické, snažila jsem se nafotit, ale ani foták mi je nevzal.... A to většinou flíčky na fotce ještě více vytáhne... :o) Ted jsem chtěla popsat zhruba v jakých místech, ale už je nemůžu najít.. :o))) Takže to opravdu není nic hrozného.. :o)

Trošku nenáročnější mamince může klidně posloužit i na parádu... Jinak na parádu domácí.. :o)
  • 7. 4. 2024, 1:27

  • Zobrazení

    417

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

RIFLE DŽÍNY ROLL-UP pro slečny... :-)
Lehký svetr svetřík MONSTER HIGH triko 146 - 152

Kategorie