Zobrazit přihlášovací formulář

***dětská kniha na jméno ZOO***

Administrace

***dětská kniha na jméno ZOO***

429 Kč
Zaujalo 488 uživatelů
Doprava: od 100 Kč
Děj: Co se může stát, když se návštěva ZOO protáhne až do noci? Odkud se bere tajemné světlo z ředitelovy kanceláře? Dobrodružství, ve kterém nechybí detektivní zápletka a tajemná magie, vtáhne dětské čtenáře okamžitě do děje. Dopřejte svým mladým…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

***dětská kniha na jméno ZOO***

429 Kč
Koupit
Děj:
Co se může stát, když se návštěva ZOO protáhne až do noci? Odkud se bere tajemné světlo z ředitelovy kanceláře? Dobrodružství, ve kterém nechybí detektivní zápletka a tajemná magie, vtáhne dětské čtenáře okamžitě do děje.

Dopřejte svým mladým objevitelům zábavné čtení, ve kterém najdou samy sebe při řešení zapeklitého detektivního případu. Co se stalo? A kdo je za touto záhadou? Kniha se spoustou zvířátek je určena pro chlapce i dívky od 7 let.

Autor: Jaromír Kamenický
Ilustrace: Josef Pospíchal
Formát: A4, 36 stran

Fotografie v knize je za příplatek 30,- k ceně!!!

Pro výrobu této knížky je nutné znát tyto údaje:
* Jméno a příjmení dítěte (hlavní postavy příběhu)
* Křestní jméno kamaráda nebo kamarádky (sourozence)
* Obec nebo město (v 6. pádu), kde dítě (hlavní hrdina) žije
* Text Vašeho věnování do knihy

Kniha je osobní knihou dítěte (dcery, syna, vnučky, vnuka a jejich kamarádů), která je mu zhotovena na míru. Obsahuje originální texty, do kterých je vtištěno jméno čtenáře všude tam, kde se v ději objevuje hlavní hrdina. Do textu je také vtištěno jméno konkrétního kamaráda/sourozence čtenáře a celý příběh začíná v místě, které malý čtenář dobře zná, v jeho bydlišti.

Tento krásný pocit zažívá každé dítě, které se začte do těchto originálních textů. Díky personalizaci hrdinů a místa děje se Vaše dítě stane aktivní součástí pohádkového příběhu a je přirozenou cestou motivováno ke čtení. Podporováno je také emoční cítění, které se pozitivně projeví v porozumění čtenému textu. V neposlední řadě je zvyšováno sebehodnocení a sebevědomí malého čtenáře. Ten na základě pozitivní zkušenosti projevuje zájem o čtení a bez povinného drilu objeví kouzlo psaného textu a s ním i nedozírný svět vlastní fantazie.
  • 9. 2. 2024, 15:20

  • Zobrazení

    15 154

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

***Svícen s domečky***
***Andělka 12cm***
***Pejsek***
***Zajíček buclík***
***Zajíčková set***
***Zajíčkový set***
***Prasátko hlavička***

Kategorie