Zobrazit přihlášovací formulář

Gelová maska KAVIÁR vyhlazovací vrásky

Administrace

Gelová maska KAVIÁR vyhlazovací vrásky

89 Kč 95 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 23 Kč
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Smývatelná KAVIÁROVÁ pleťová maska z nabídky francouzské kosmetické firmy TechNature z oblasti Bretaně * jedna z opravdu skvělých záležitostí - nemá sice příliš atraktivní obal, ale obsah úžasný * maska je v práškové podobě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Gelová maska KAVIÁR vyhlazovací vrásky

89 Kč
  • Popis zboží
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Smývatelná KAVIÁROVÁ pleťová maska z nabídky francouzské kosmetické firmy TechNature z oblasti Bretaně
* jedna z opravdu skvělých záležitostí - nemá sice příliš atraktivní obal, ale obsah úžasný
* maska je v práškové podobě. Přijde mi, že právě práškové masky jsou velmi účinné a pleť je po nich hebká, vyživená, vyhlazená.
* nemusíte se obávat žádné složité přípravy. Jen se nasype do studené vody, rozmíchá např.v kelímku od jogurtu nebo v nějaké misce. Promícháte kosmetickou špachličkou, plastovou lžičkou nebo špejlí (nemělo by být nic kovového). Během chvilky máte masku v gelové podobě a ta se snadno nanáší na obličej.
* je toho poměrně velké množství, takže buď dáte velkou vrstvu nebo lze nanést i na dekolt anebo když máte po ruce kamarádku, vyjde i na 2 obličeje. Jen nikterak neskladujte, je na okamžitou spotřebu v té rozdělané podobě.
* úžasná revitalizační péče pro dokonale zdravou a vyhlazenou pleť
* je velmi osvěžující, zkraje při nanášení chladivá, ale příjemně
* kaviár je mocným zdrojem energie a silným antioxidantem. Zpevňuje pleťové buňky a zabraňuje jejich destrukci, díky neutralizaci volných radikálů
* základní jednotkou masky je bílkovina Vitelline složená z phospolipidů, phospoproteinů a ceramidů. Dále obsahuje přírodní vitamín E, který stimuluje obnovování pokožky.
* maska vám dodá pocit dokonale vyhlazené pleti
* 15 g

Použití:
Do nádobky (např.plastové od jogurtu či keramické misky) se naleje 60ml vody o teplotě 20° C (tj studená) a přisype obsah sáčku. Poté se důkladně promíchá. Vytvoří se gelovitá hmota, která se nanáší na obličej, krk a dekolt (nedávat na partie těsně kolem očí).
  • Značka

    TECHNATURE

  • Rozměry

    Po 10-15 minutách masku setřete navlhčeným tamponem nebo žínkou. Není potřeba nikterak dočišťovat. Naopak se ponechají ulpělé výtažky působit.

  • 13. 2. 2019, 23:27

  • Zobrazení

    160

  • Oblíbené

    0

Kategorie