Zobrazit přihlášovací formulář

Barva na obličej 18ml

Administrace

Barva na obličej 18ml

119 Kč 139 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 145 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Nejpopulárnější barvy na obličej Snazaroo Velice kvalitní barva na obličej. Snadno se nanáší, výborně drží a neotírá se a lze ji snadno omývat. Splňuje nejvyšší kosmetické atesty. Je koncentrovaná, takže vystačí na mnoho použití. K dispozici tyto barvy:…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Barva na obličej 18ml

119 Kč
  • Popis zboží
Nejpopulárnější barvy na obličej Snazaroo
Velice kvalitní barva na obličej. Snadno se nanáší, výborně drží a neotírá se a lze ji snadno omývat. Splňuje nejvyšší kosmetické atesty. Je koncentrovaná, takže vystačí na mnoho použití.
K dispozici tyto barvy: bílá, světle žlutá, žlutá, okrová, světle růžová, růžová, růžovofialová (fuchsie), meruňková, oranžová, tmavě oranžová (oranžovočervená), červená, světle fialová, tmavě fialová, tmavě modrá, královská modrá, nebeská modrá, světle modrá, tyrkysová, modrá oceán, tmavá modrozelená (Teal), světle zelená (limetka), trávově zelená, zelená, tmavě zelená, hnědočervená (Burgundy), rezavě hnědá (Rust), kaštanová (Maroon), tmavě hnědá, středně hnědá, světle hnědá, béžová, béžová světlá, tělová, světle šedá, tmavě šedá, černá - cena 119,- za kus.

Třpytivé: bílá, oranžová, žlutá, modrá, světle zelená, tmavší zelená, tyrkysová, červená, růžová, lososová, fialová, šedá - cena 140,- za kus.
Metalické: fialová, modrá, zelená, stříbrná, měděná, zlatá, černá - cena 140,- za kus.

Inspiraci a návody můžete najít na stránkách snazaroo.cz a snazaroo.com
  • 12. 8. 2022, 17:20

  • Zobrazení

    1 602

  • Oblíbené

    1

Kategorie