Zobrazit přihlášovací formulář

ApiGlukan Imuni s acerolou, Q10 a mateří kašičkou

Administrace

ApiGlukan Imuni s acerolou, Q10 a mateří kašičkou

179 Kč 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
APIGLUKAN IMUNI Posiluje imunitní systém, vhodné i pro diabetiky, neobsahuje cukr, obsahuje pouze přírodní látky. Pro koho je Apiglukan imuni určen? ApiGlukan imuni se skládá z několika významných přírodních imunostimulátorů. Doporučujeme osobám se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ApiGlukan Imuni s acerolou, Q10 a mateří kašičkou

179 Kč
  • Popis zboží
APIGLUKAN IMUNI
Posiluje imunitní systém, vhodné i pro diabetiky, neobsahuje cukr, obsahuje pouze přírodní látky.

Pro koho je Apiglukan imuni určen?
ApiGlukan imuni se skládá z několika významných přírodních imunostimulátorů. Doporučujeme osobám se sníženou imunitou a oslabeným organizmem, při užívání antibiotik. Blahodárně působí na obranyschopnost organizmu. Snižuje rizika virových a bakteriálních infekcí. Napomáhá snižovat hladinu krevního cholesterolu a blahodárně působí na kardiovaskulární systém. Pomáhá upravovat zažívací mikroflóru a má výrazný prebiotický efekt.

Apiglukan imuni obsahuje beta-glukan

Beta-glukan je schopen chránit krevní makrofágy před poškozením volnými radikály v průběhu ozařování (nebo působením elektromagnetického pole), takže tyto buňky mohou pokračovat ve své činnosti a produkovat látky nezbytné pro obnovení normální funkce kostní dřeně. Tento účinek je velmi významný, neboť v současném životním prostředí je lidský organizmus vystaven působení mnoha zdrojů záření (mobilní telefony, vysílače, obrazovky apod.), před jejichž negativními účinky tak beta-glukan chrání.

ApiGlukan imuni obsahuje lyofilizovanou mateří kašičku
Mateří kašička je dlouhodobě známá a používaná jako přirozený zdroj stimulačních látek se širokým spektrem účinků, hlavně v oblasti činnosti jater, srdce, centrálního nervového systému, krvetvorby a významné podpory imunitního systému. Jako doporučována především k získání větší fyzické a duševní síly. Excelentní účinky jsou známy u celkové sešlosti, astenie, stavů před a po operaci, v rekonvalescenci, zejména po virových a bakteriálních onemocněních či při celkovém přepracování a únavě.

dále obsahuje: přírodní pektin (citrusový), koenzym Q10, acerolu, vitaminy A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, E
  • Značka

    GRULICH S. R. O.

  • Rozměry

    Schváleno Ministerstvem zdravotnictví ČR: HEM-350-21.6.04-17258, chráněno průmyslovým právem. Obsah 30 kapslí Doporučené dávkování: 1-3 kapsle denně na lačno

  • 18. 2. 2017, 21:06

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    0

Kategorie