Zobrazit přihlášovací formulář

ACEROLA - přírodní vit. C - silný antioxidant

Administrace

ACEROLA - přírodní vit. C - silný antioxidant

230 Kč 285 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Acerolavitamin obsahuje sušený vitaminový extrakt v prášku z tropické třešně aceroly, která je považována za nejbohatší zdroj přírodního vitaminu C v ovoci (až 40x více než citrony). Někteří lidé reagují optimálně pouze na přírodní céčko, které je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ACEROLA - přírodní vit. C - silný antioxidant

230 Kč
  • Popis zboží
Acerolavitamin obsahuje sušený vitaminový extrakt v prášku z tropické třešně aceroly, která je považována za nejbohatší zdroj přírodního vitaminu C v ovoci (až 40x více než citrony). Někteří lidé reagují optimálně pouze na přírodní céčko, které je většinou i lépe stravitelné. Obsahuje jej ve formě několikrát složené kyseliny askorbové, jejíž vliv bývá zpravidla trvalejší než u jednoduché průmyslově vyráběné kyseliny askorbové (běžný vitamin C). Acerola dále obsahuje vitaminy A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, E, minerály (železo, fosfor, draslík, vápník, zinek) a další důležité flavonoidy (vitamin P-rutin a hesperidin).
Nový výrobek 2010
Doporučené dávkování:
1,1 g (1100 mg), tj. půlku čajové lžičky extraktu z aceroly denně do jogurtu, müsli nebo studeného či vlažného nápoje apod. Uvedené množství obsahuje 180 mg ryze přírodního vitaminu C, což odpovídá 300% doporučené denní dávky (DDD) vitaminu C.
Toto balení, které při uvedeném dávkování vydrží 90 dní, obsahuje cca. stejné množství přírodního vitaminu C jako 324 zralých citronů.

zkracuje obvyklou dobu Léčby virových a bakteriologických onemocnění

Antioxidanty a flavonoidy
V našem organizmu neustále vznikají částice, které pro nás představují trvalé potenciální nebezpečí. Tyto částice odborně nazýváme volné radikály. Jejich škodlivá tvorba se v lidském organizmu zvyšuje především stárnutím (kterým se zároveň zmenšuje schopnost jejich eliminace), což vede ke změně tkáně, k poruše pružnosti vaziva, vzniku vrásek apod. Látky, které mají schopnost volné radikály zničit, se nazývají antioxidanty. A právě extrakty z rostlin obsahují látky, které se dnes nepokládají za vitaminy, není známa jejich biologická účinnost, přesto však je organizmus ke své výživě a látkové přeměně potřebuje. Jsou to již zm
  • 18. 2. 2017, 21:06

  • Zobrazení

    28

  • Oblíbené

    0

Kategorie