Zobrazit přihlášovací formulář

AGÁVOVÝ SIRUP -skvělé sladidlo na bázo fruktozy

Administrace

AGÁVOVÝ SIRUP -skvělé sladidlo na bázo fruktozy

82 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 59 Kč
Sirup agávový 350 g BIO Agávový sirup má nízký glykemický index a nezvyšuje hladinu cukru tak rychle jako med či bílý cukr. Navíc obsahuje zbytkové množství inulinu, který podporuje zdravou střevní mikroflóru a tím správnou činnost střev. Sirup je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

AGÁVOVÝ SIRUP -skvělé sladidlo na bázo fruktozy

82 Kč
  • Popis zboží
Sirup agávový 350 g BIO

Agávový sirup má nízký glykemický index a nezvyšuje hladinu cukru tak rychle jako med či bílý cukr. Navíc obsahuje zbytkové množství inulinu, který podporuje zdravou střevní mikroflóru a tím správnou činnost střev.
Sirup je snadno stravitelný, napomáhá činnosti žlučníku, trávení tuků a působí preventivně v zanášení cév vlivem cholesterolu.



Sirup z agáve je přírodní mexické sladidlo na bázi fruktózy. Obsahuje vysoký podíl ovocného cukru, menší množství dextrózy a velmi nízké množství klasického cukru. Proto je vhodným sladidlem pro lidi s nadváhou a při redukčních dietách.




Návod k přípravě: Sirup z agáve je nejen zdravým, ale také chutným a všestranným sladidlem. Sirup můžete použít do ovocných salátů, jogurtů, na müsli a lupínky, palačinky a lívance, k oslazení čaje atd


Skladování: Skladujte při teplotě do 20°C.
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku.
Legislativní zařazení: Přírodní sladidlo - sirup
  • 28. 8. 2017, 10:23

  • Zobrazení

    116

  • Oblíbené

    1

Kategorie