Zobrazit přihlášovací formulář

Ovocné pomazánky (marmelády)

Administrace

Ovocné pomazánky (marmelády)

44 Kč 50 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Klasický výrobek z ovoce (rakytník, brusinka, borůvka, amelanchier, červený rybíz) - marmeláda. Rakytníková s cukrem 250 g za 44,- Rakytníková s frutozou 250 g za 51,- Brusinková s fruktozou za 51,- - klasická marmeláda každodenní spotřeby. Hodí se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ovocné pomazánky (marmelády)

44 Kč
  • Popis zboží
Klasický výrobek z ovoce (rakytník, brusinka, borůvka, amelanchier, červený rybíz) - marmeláda.
Rakytníková s cukrem 250 g za 44,-
Rakytníková s frutozou 250 g za 51,-
Brusinková s fruktozou za 51,-
- klasická marmeláda každodenní spotřeby. Hodí se např. na chléb nebo rohlík s máslem ke snídani nebo svačině. Zejména děti tak přijmou vitamíny a ostatní tonizující látky při běžné konzumaci potravin. Tyto pomazánky můžeme využít jako náhradu linecké marmelády, při výrobě cukroví. Nahrazením cukru fruktózou mohou pomazánku konzumovat i diabetici.

Borůvka s fruktozou za 51,-
- Borůvky zlepšují noční vidění a léčí šeroslepost, zlepšují imunitu a působí preventivně a léčebně proti infekcím, prodlužují život, chrání před stařeckou demencí, pomáhají při průjmech a jiných střevních onemocněních, napomáhají odvodňování a léčbě některých otoků a zánětů močových cest, snižují hladinu cholesterolu a tuků v krvi, chrání tělesné buňky proti volným radikálům, prospívají regeneraci sliznic, podporují snižování tělesné hmotnosti, mají i uklidňující a protistresový účinek. Ovocnou pomazánku s fruktózou mohou konzumovat i diabetici.

Amelanchier s fruktozou za 51,-
- amelanchier neboli muchovník chutná podobně jako borůvka. Obsahuje vitamíny C, B 12 a cenné minerály. Posiluje imunitu a působí preventivně proti žaludečním potížím. Klasická marmeláda zajímavé chutí se dá namazat na pečivo, tousty nebo na linecké cukroví. Je vhodná i pro diabetiky.

Červený rybíz s cukrem za 51,-
- je zdrojem důležité vlákniny a vitaminu C. V lidovém léčitelství se využívají listy červeného rybízu na léčení střevních chorob, látky obsažené v čaji působí močopudně a podporují správné trávení. Pomazánku lze použít při výrobě lineckého cukroví.
  • 12. 2. 2015, 21:20

  • Zobrazení

    114

  • Oblíbené

    0

Kategorie