Zobrazit přihlášovací formulář

EMULIPS ACTTIVE = EFEKTIVNĚJŠÍ HUBNUTÍ !

Administrace

EMULIPS ACTTIVE = EFEKTIVNĚJŠÍ HUBNUTÍ !

1 290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
EMULIPS ACTIVE (DŘÍVE SLIM) OPRAVDU FUNGUJE!!! Kapsle = exkluzivní směs přírodních účinných látek významně napomáhající snížení obsahu podkožního tuku a zrychlení metabolismu. Omezují ukládání tělesného tuku, ovlivňuje snížení příjmu potravy. Mají i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

EMULIPS ACTTIVE = EFEKTIVNĚJŠÍ HUBNUTÍ !

1 290 Kč
  • Popis zboží
EMULIPS ACTIVE (DŘÍVE SLIM) OPRAVDU FUNGUJE!!!

Kapsle = exkluzivní směs přírodních účinných látek významně napomáhající snížení obsahu podkožního tuku a zrychlení metabolismu. Omezují ukládání tělesného tuku, ovlivňuje snížení příjmu potravy. Mají i antioxidační účinky. V neposlední řadě urychlením metabolismu dochází k rychlejšímu transportu živin i účinných látek ostatních výrobků OKG na místo určení, tedy do buněk!

Drink = unikátní bylinná směs s blahodárnými a revitalizujícími účinky. Významně podporuje hubnutí, povzbuzuje činnost jater a ledvin, usnadňuje odvod nežádoucích metabolitů hubnutí z těla. Zpomaluje jo-jo efekt po zhubnutí.

EMULIPS ACTIVE - 60 ŽELATINOVÝCH TABLET A 60 G BYLINNÉ SMĚSI PRO PŘÍPRAVU NÁPOJE = ZVÝŠENÍ ÚČINKU HUBNOUCÍHO PROCESU!!!

DÁVKOVÁNÍ - před jídlem 1 kapsli 2-3xdenně, DRINK 1/3 čajové lžičky (cca 1 g) 2-3x denně. DRINK je možné používat v suché formě - např. smíchaný s vhodným pokrmem (jogurt, med apod.), nejlépe však přelít vlažnou nebo horkou vodou, nechat cca 10 min. louhovat a vypít bez scezení. Při pravidelném užívání 2x za den vystačí balení 60 ks želatinových kapslí a 60 g bylinné směsi na 30 dní. Vzhledem k mimořádné zátěži, kterou představuje pro organismus hubnutí, je velmi vhodné započít s užíváním výrobku Emulips ACTIVE až po harmonizování organismu ostatními výrobky OKG. Hubnutí je rovněž velmi individuální proces, je nutné „pozorně naslouchat vlastnímu tělu“.

POŠTOVNÉ ZDARMA !

Pokud byste chtěli tento skvělý produkt se 40-50% slevou, poradím Vám, jak na to...

Radka Volfová
nezávislý partner 03-002285
  • 17. 1. 2024, 6:44

  • Zobrazení

    812

  • Oblíbené

    0

Kategorie