Zobrazit přihlášovací formulář

Prázdniny - dovolená ubytování Lipno-Nová Pec !!!!

Administrace

Prázdniny - dovolená ubytování Lipno-Nová Pec !!!!

13 000 Kč
Zaujalo 81 uživatelů
Apartmány Herry - apartmány stojí v Nové Peci v klidné části - vhodné pro milovníky přírody - ŠUMAVA a Lipenská přehrada, rodiny s dětmi a pro všechny co si rádi užijí ticho a klid, turistiku, cyklistiku nebo rybaření. Nabízíme ubytování ve třech…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prázdniny - dovolená ubytování Lipno-Nová Pec !!!!

13 000 Kč
Koupit
Apartmány Herry - apartmány stojí v Nové Peci v klidné části - vhodné pro milovníky přírody - ŠUMAVA a Lipenská přehrada, rodiny s dětmi a pro všechny co si rádi užijí ticho a klid, turistiku, cyklistiku nebo rybaření.

Nabízíme ubytování ve třech apartmánech. Pro všechny apartmány - ceny včetně ložního prádla, závěrečného úklidu, pobytového poplatku - 3 plně vybavené apartmány -v každém 2 ložnice po 2 postelích, WC, sprchový kout, TV, internet, kuchyňka - vybavená nádobím, dvojplotnou, mikrovnou troubou, ledničkou. Parkování u objektu - uzavřená zahrada. Apartmány se nacházejí v Nové Peci na Šumavě na začátku Lipenského jezera. 25 km lyžařská sjezdovka Hochficht – Schöneben.V létě - cykloturistika, inline....Skvělá dovolená pro rodiny s dětmi v ceně možnost používání dětské postýlky, jídelní židličky. Na zahradě dětské pískoviště, houpačky, skluzavka ..... Region Šumava, Jižní Čechy, Český Krumlov, Černá v Pošumaví, Horní Planá, Nová Pec, obec Lipno i údolní nádrž Lipno, lipenské jezero, Šumava, Kramolín, Hochficht a vůbec celé Lipno a lipensko je zárukou dobré volby a širokých možností po celý rok.Možnosti v okolí Lipna: Pěší turistika, kola a cykloturistika, bruslení, Nordic Walking, všechny sporty i vodní (loďky, šlapadla, windsurfing, jachting, katamarány, rafty, kanoe a plavba Vltava dolní nebo Vltava horní, plavba parníkem po Lipně, plavání a koupání ve Vltavě i Lipně), koně, rybolov Lipno a houbaření Šumava, bobová dráha na Lipně, celoroční lanovka Lipno – Kramolín, rakouský Hochficht, golf i tenis u Lipna. Město Český Krumlov s prohlídkou města i otáčivho hledíště, Rožmberk, Kleť, Hluboká nad Vltavou, Lipno nad Vltavou, Vitkův hrádek, Šumava a Boubín, atd.Děkujeme za čas, který věnujete nabidce našeho Penzionu i celé Šumavy a Lipna. Věříme, že v případě uskutečněn?
  • 12. 7. 2023, 21:07

  • Zobrazení

    3 132

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Sluchátka Sony WF-SP800N
Sluchátka Sony WF-SP700N - žlutá
Sluchátka Sony WF-XB700
Sluchátka Sony MDR-ZX110AP růžové
Dětské nafukovací rukávky do vody
Barevná vodní skluzavka - dráha

Kategorie