Zobrazit přihlášovací formulář

***dětská kniha na jméno SEDM PRINCEZEN***

Administrace

***dětská kniha na jméno SEDM PRINCEZEN***

429 Kč
Zaujalo 156 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Děj: Existují kouzelné dveře, kterými vaše malá princezna projde až do daleké říše fantazie. Společně s dráčkem Mlaskem najde cestu do pohádkového zámku, ve kterém žije sedm princezen. Ty ale nejsou zdaleka takové, jaké čekala. Objeví sílu skutečného…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

***dětská kniha na jméno SEDM PRINCEZEN***

429 Kč
Koupit
Děj:
Existují kouzelné dveře, kterými vaše malá princezna projde až do daleké říše fantazie. Společně s dráčkem Mlaskem najde cestu do pohádkového zámku, ve kterém žije sedm princezen. Ty ale nejsou zdaleka takové, jaké čekala.

Objeví sílu skutečného přátelství, i když ostatní princezny vůbec nejsou tak dokonalé, jak se na první pohled může zdát? Pohádkový příběh s důležitým poselstvím rozvíjí čtenářské dovednosti vašich holčiček už od 5 let.

Autor: Kateřina Foltánková
Ilustrace: Ilona Komárková
Formát: A4, 36 stran

Fotografie v knize je za příplatek 30,- k ceně!!!

Pro výrobu této knížky je nutné znát tyto údaje:
* Jméno a příjmení dítěte (hlavní postavy příběhu)
* Křestní jméno kamaráda nebo kamarádky (sourozence)
* Obec nebo město (v 6. pádu), kde dítě (hlavní hrdina) žije
* Text Vašeho věnování do knihy

Kniha je osobní knihou dítěte (dcery, syna, vnučky, vnuka a jejich kamarádů), která je mu zhotovena na míru. Obsahuje originální texty, do kterých je vtištěno jméno čtenáře všude tam, kde se v ději objevuje hlavní hrdina. Do textu je také vtištěno jméno konkrétního kamaráda/sourozence čtenáře a celý příběh začíná v místě, které malý čtenář dobře zná, v jeho bydlišti.

Tento krásný pocit zažívá každé dítě, které se začte do těchto originálních textů. Díky personalizaci hrdinů a místa děje se Vaše dítě stane aktivní součástí pohádkového příběhu a je přirozenou cestou motivováno ke čtení. Podporováno je také emoční cítění, které se pozitivně projeví v porozumění čtenému textu. V neposlední řadě je zvyšováno sebehodnocení a sebevědomí malého čtenáře. Ten na základě pozitivní zkušenosti projevuje zájem o čtení a bez povinného drilu objeví kouzlo psaného textu a s ním i nedozírný svět vlastní fantazie.
  • 9. 2. 2024, 15:20

  • Zobrazení

    3 404

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

***Andělka 12cm***
***Dekorace vesnička***
***Pejsek***
***set s andělkou***
***Svícen s domečky***

Kategorie