Zobrazit přihlášovací formulář

♥ Brigáda - Práce doma - Přivýdělek ♥ 2 nabídky ♥

Administrace

♥ Brigáda - Práce doma - Přivýdělek ♥ 2 nabídky ♥

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 33 uživatelů
Nabízím dva spolehlivé přivýdělky, které mám osobně odzkoušeny a prověřeny. Pracuji takto již od roku 2008 a jsem maximálně spokojená. Já osobně jsem příležitost k přivýdělku hledala déle než rok a vyzkoušela jsem kde co, než jsem našla to pravé, co by…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

♥ Brigáda - Práce doma - Přivýdělek ♥ 2 nabídky ♥

  • Popis zboží
Nabízím dva spolehlivé přivýdělky, které mám osobně odzkoušeny a prověřeny. Pracuji takto již od roku 2008 a jsem maximálně spokojená.

Já osobně jsem příležitost k přivýdělku hledala déle než rok a vyzkoušela jsem kde co, než jsem našla to pravé, co by mi vyhovovalo. Vyzkoušela jsem téměř vše, co se nabízí na MMB i jiných portálech, ale zůstala jsem jen u těch firem, kde opravdu vydělávám.

Původně jsem hledala manuální práci doma, ale přišla jsem o spoustu peněz a následovalo jen zklamání. Takováto práce doma opravdu neexistuje a proto jsem vyzkoušela to, co je dostupné, tedy MLM.

NIC NEPRODÁVÁM, protože to neumím - vydělávám pouze referenčním marketingem, tj. doporučováním a to formou inzerátů. Nikam nechodím, nikomu nic nevnucuji ani nepodbízím - pracuji pouze přes internet. Je to opravdu jen na pár minut denně, které věnuji aktualizaci inzerátů a odpovědím na maily.

V případě, že Vám nedělá problém zboží nabídnout, máte další možnost zisku z přímého prodeje.

Spolupracuji s firmou DEDRA (eko drogerie, bytové doplňky a domácí potřeby) a ESSENS (parfémy, přírodní léčebná kosmetika, potravinové doplňky).

Pokud máte zájem, napište si o podrobnější informace k jednotlivým nabídkám, ráda odpovím.
  • 29. 5. 2018, 17:01

  • Zobrazení

    130

  • Oblíbené

    0

Kategorie