Zobrazit přihlášovací formulář

♥ Pro někoho práce, pro jiného zábava ... ♥

Administrace

♥ Pro někoho práce, pro jiného zábava ... ♥

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 21 uživatelů
... pro všechny je to však velká příležitost k zisku :-) NIC NEPRODÁVÁM a ani Vy nic prodávat NEMUSÍTE. Pracuji pouze přes internet. Vyzkoušela jsem spolupráci s několika firmami, ale zůstala jsem jen u těch, které mi za práci opravdu platí. Co tedy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

♥ Pro někoho práce, pro jiného zábava ... ♥

  • Popis zboží
... pro všechny je to však velká příležitost k zisku :-)

NIC NEPRODÁVÁM a ani Vy nic prodávat NEMUSÍTE. Pracuji pouze přes internet. Vyzkoušela jsem spolupráci s několika firmami, ale zůstala jsem jen u těch, které mi za práci opravdu platí.

Co tedy dělám, když nic neprodávám? Je to velmi jednoduché – využívám inzertní portály, na kterých mám zadány inzeráty s nabídkou přivýdělku. V případě, že někdo projeví zájem, odešlu informace mailem a pokud se chce zaregistrovat, tak poradím s registrací nebo je zaregistruji sama. Toť vše!

Stačí mi k tomu PC a pár minut denně na vyřízení mailů a aktualizace inzerátů. V podstatě je to velmi jednoduchá administrativní činnost - nikam nechodím a nikomu nic nevnucuji, což mi maximálně vyhovuje. Pracuji jen kdy chci a jak dlouho chci.

Pokud Vás možnost spolupráce zaujala, tak napište. Ráda Vám pošlu podrobnější informace ke spolupráci s firmou DEDRA a ESSENS.
  • 29. 5. 2018, 21:27

  • Zobrazení

    178

  • Oblíbené

    1

Kategorie