Zobrazit přihlášovací formulář

VYSOUŠEČ OBUVI TEPLO UŠ VOT 220

Administrace

VYSOUŠEČ OBUVI TEPLO UŠ VOT 220

590 Kč 749 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 24 uživatelů
Rezervace
Doprava: od 65 Kč
!!! SUPER VĚC, Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI MOHU JEN DOPORUČIT !!! Základním použitím vysoušečů obuvi Teplo Uš je samozřejmě vysoušení a vyhřívání obuvi v zimním období. Ovšem také mimo zimu je potřeba boty sušit a pro děti i vyhřívat a to nejen turistickou a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 3. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VYSOUŠEČ OBUVI TEPLO UŠ VOT 220

590 Kč
  • Popis zboží
!!! SUPER VĚC, Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI MOHU JEN DOPORUČIT !!!
Základním použitím vysoušečů obuvi Teplo Uš je samozřejmě vysoušení a vyhřívání obuvi v zimním období. Ovšem také mimo zimu je potřeba boty sušit a pro děti i vyhřívat a to nejen turistickou a sportovní obuv, ale také obuv rybářskou, vodáckou, loveckou nebo pracovní.

Vysoušeč obuvi VOT 220 slouží k vysoušení jednoho páru obuvi (lyžařské, pracovní apod.). Je napájen síťovým napětím 230V/50Hz. Napájecí přívod je připojen do jednoho z těles a z něho je dále napájeno druhé těleso. Celé zařízení je plastové a proti dotyku nebezpečného napětí je chráněno dvojitou izolací.
Topná tělesa se vloží do obuvi a napájecí přívod se zapojí do zásuvky 230V/50 Hz. Výkon topného tělesa je nízký a proto je možné nechat vysoušeč zapnutý trvale až do vysušení obuvi. Teplota povrchu topného tělesa nepřesáhne uvnitř boty 60 až 70 °C. Otvor v obuvi nezakrývejte (neucpávejte), aby se nezamezilo proudění vzduchu v obuvi. Dále není povolené kombinovat dva zdroje tepla, tedy např. vysoušeč a radiátorové topení. Nenechávejte vysoušeč zapnutý bez dozoru déle než je potřebné.
Po dobu osmi let existence firmy a při výrobě několika desítek tisíc kusů, nedošlo při jejich používání k žádné újmě na zdraví či majetku.

Technické parametry VOT 220:
Napájecí napětí: 230 V/50 Hz
Celkový příkon: 9 W
Průměr topného tělesa: 30 mm
Délka topného tělesa: 156 mm
Délka napájecího přívodu: 2 m
Délka spojovací šňůry: 1 m
  • 8. 10. 2023, 14:51

  • Zobrazení

    613

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

DĚTSKÉ SJEZDOVÉ VÁZÁNÍ TYROLIA SL 45
CRAZY OUŠKA, UŠI NA LYŽAŘSKOU HELMU
TRIČKO H&M
Nové
146
H&M

TRIČKO H&M

RIFLE SLIM, DŽÍNY, KALHOTY PAGE ONE YOUNG
RIFLOVÉ KRAŤASY, ŠORTKY PEPPERTS

Kategorie