Zobrazit přihlášovací formulář

VYZKOUŠEJTE EMULIPS FORTE-SLEVA+POŠTA ZDARMA

Administrace

VYZKOUŠEJTE EMULIPS FORTE-SLEVA+POŠTA ZDARMA

344 Kč 405 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15% Představte si, že jste na dovolené, jdete se vykoupat do moře a jak se zvednete z lehátka, spočine na Vašem krásném těle pohled většiny mužů. Všimne si toho i Váš manžel a tak rychle přispěchá, obejme Vás, políbí a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VYZKOUŠEJTE EMULIPS FORTE-SLEVA+POŠTA ZDARMA

344 Kč
  • Popis zboží
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15%

Představte si, že jste na dovolené, jdete se vykoupat do moře a jak se zvednete z lehátka, spočine na Vašem krásném těle pohled většiny mužů. Všimne si toho i Váš manžel a tak rychle přispěchá, obejme Vás, políbí a jde si zaplavat s Vámi, aby všem naznačil, že ta krásná žena patří k němu.

Líbí se Vám taková představa? Pomůžu Vám, stejně jako celé řadě spokojených zákaznic, aby se pro Vás stala skutečností,. Budete se cítit výborně a Váš muž na Vás bude hrdý a bude na Vás opět koukat tím zamilovaným pohledem, který určitě tak milujete.

Emulips forte je 100% přírodní doplněk stravy, který napomáhá hubnutí, upravuje vyprazdňování, trávení, zažívání, napomáhá udržet správný tlak, cholesterol, výborně působí proti únavě, při nachlazení, horečkách atd.

1 balení = 100 dávek – vydrží AŽ NA 3 MĚSÍCE

Po registraci sleva 40-50%! Pište si o informace!

A jak funguje v praxi?

Zde některé z výsledků spokojených zákazníků:

Emulips na pocit plného žaludku

Emulips jsem již užívat začala a mohu vám potvrdit že se po něm cítím i lépe.Už se necítím tak plná a nafouklá,a pozoruji i že mi to moje břicho oplasklo.A nepozoruji to jen já ale i můj manžel,který se chystá tyto kapky také vyzkoušet.Už jsem vyzkoušela spoustu léků a přípravků,ale mohu říci že s Emulipsem jsem velmi spokojená.Určitě ho doporučím i svým známým. (Vladimíra Z., České Budějovice)

Emulips pomáhá i bez pohybu!

Emulips jsem ihned začala užívat pravidelně. Změny mám již po 14 dnech– prsa a pas jsou hubenější. Nevím kolik to je na kilo, ale oblečení je volnější. Zatím jsem skutečně spokojená, příchuť je super. Za 2 roky jsem při sedavém zaměstnaní přibrala na váze cca 10-12 kg a mohu dělat cokoliv a nic nezabíral
  • 19. 2. 2020, 10:47

  • Zobrazení

    75

  • Oblíbené

    1

Kategorie