Zobrazit přihlášovací formulář

Úžasné černé společenské šaty zdobené flitrama

Administrace

Úžasné černé společenské šaty zdobené flitrama

799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
CACHE CACHE- úžasná francouzská móda.. Úžasné černé společenské šaty zdobené flitrama...Původní cena 49,90 EURO.. Šaty jsou nové, s visačkou, vhodné i jako dárek.. Moc hezký kousek na večírky, do společnosti, na plesy..Šaty mají vrchní díl z flitrů a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Úžasné černé společenské šaty zdobené flitrama

799 Kč
  • Popis zboží
CACHE CACHE- úžasná francouzská móda.. Úžasné černé společenské šaty zdobené flitrama...Původní cena 49,90 EURO.. Šaty jsou nové, s visačkou, vhodné i jako dárek.. Moc hezký kousek na večírky, do společnosti, na plesy..Šaty mají vrchní díl z flitrů a spodní díl, oba dva díly se nádherně doplňují... Materiál vně 100% polyester, spodní díl 92% polyester, 8% elastan..
Velikost uvedena 38, pro jistotu přidávám míry, tak maminky měřte: průramky 2x 42-47cm, pas 2x 37-40cm, boky 2x 48cm, délka 89cm..
Děkuji za účast na mých aukcích ... koukněte prosím i na mé aukce a do bazárku na další věcičky ,každý teď vkládám další věci a můžeme tak poslat v jednom balíčku za jedno poštovné
Ráda bych maminky upozornila, že se jedná o zboží, které je přepravováno na paletách, takže může být pomačkané, umouněné přepravou, nic co by pračka a žehlička nedaly do super stavu.
  • 31. 10. 2020, 12:53

  • Zobrazení

    303

  • Oblíbené

    0

Kategorie