Zobrazit přihlášovací formulář

Provlékadlo - Myš a sýr, barevné (Woody)

Administrace

Provlékadlo - Myš a sýr, barevné (Woody)

209 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Dřevěné provlékadlo ve tvaru sýru s malou myškou, která se provléká dírami v sýru. Hrou s těmito hračkami si děti procvičují úchop třemi prsty - palcem, ukazováčkem a prostředníčkem tzv. špetku, která je z hlediska jemné motoriky velmi důležitá. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Provlékadlo - Myš a sýr, barevné (Woody)

209 Kč
  • Popis zboží
Dřevěné provlékadlo ve tvaru sýru s malou myškou, která se provléká dírami v sýru. Hrou s těmito hračkami si děti procvičují úchop třemi prsty - palcem, ukazováčkem a prostředníčkem tzv. špetku, která je z hlediska jemné motoriky velmi důležitá.

Splňuje všechny normy EU.



Značka WOODY jsou dřevěné hračky a dřevěné výrobky, zaměřující se na didaktický a motorický rozvoj dítěte, rozvíjení jemné motoriky, kombinatoriky a jednoduchého kreativního a kombinačního myšlení. WOODY produkt klade velký důraz vedle vysoké kvality a bezpečnosti, také na rozvoj dítěte v různém období růstu, jak po stránce motorické, tak i pedagogické a psychické. Velká část z kolekce WOODY je vyráběna v České republice, která má dlouholetou tradici ve výrobě dřevěných hraček. Všechny hračky jsou testovány na nejvyšší mezinárodní standard a většina hraček je zařazena do programu "BEZPEČNÉ HRAČKY - SAFE TOYS". Tento program zaručuje nejvyšší možnou garanci bezpečnosti s průběžnou a pravidelnou kontrolou prodávaného zboží.
  • Značka

    WOODY

  • Rozměry

    Dřevěná provlékací hračka.Rozměr: 13,5x8,5x5cmVěk: 3+

  • 12. 5. 2022, 9:33

  • Zobrazení

    181

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie