Zobrazit přihlášovací formulář

Tygříkový komplet TRIKO + LEGÍNY vel. 92/98

Administrace

Tygříkový komplet TRIKO + LEGÍNY vel. 92/98

29 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 56 Kč
PARTY ANIMAL !! Překrásně sladěný komplet legínek a cípatého trička :-) zn. GIRL2GIRL, velikost uvedená 2-3roky, ale nositelné spíše od vel. 92. Tato značka mívá věcičky velikostně o číslo menší... :-) Takže řadím do vel. 92, snad unosíte i přes 98 :-) …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tygříkový komplet TRIKO + LEGÍNY vel. 92/98

29 Kč
  • Popis zboží
PARTY ANIMAL !! Překrásně sladěný komplet legínek a cípatého trička :-) zn. GIRL2GIRL, velikost uvedená 2-3roky, ale nositelné spíše od vel. 92. Tato značka mívá věcičky velikostně o číslo menší... :-) Takže řadím do vel. 92, snad unosíte i přes 98 :-)

Komplet pořizovaný nový... na tričku není nošení vůbec znát... sytě černá barvička... cípatý střih, zakončení trička... vypadá na tělíčku SUPER! Na koncích rukávků ozdobný zapínací knoflík... :-) Nápis PARTY ANIMAL je natištěný... opravdu super stav, bez žmolečků.. žádné známky nošení... :-)

Legínky jsou na tom o něco hůře... ale zas tak dramatické to nebude... :-) nemají žmolečky, ani šoupnutá kolínka... pouze je světlejší zadeček... jakoby ošoupaný - možná i trochu zašpiněný.. ale vyprat se mi to nepodařilo... Snažila jsem se to nafotit.. ale foták mi to moc nechtěl pobrat... Nezvýraznil to vyblednutí na zadečku... Takže počítejte s tím, že je to o něco světlejší, než na fotkách... at jsem fotila s bleskem nebo bez blesku, na fotkách je to znát pouze trochu...

Při nošení to snad nebude tolik znát... navíc tričko je delší - nosí se přes zadeček... takže bude zakrývat tu jednu jedinou vadičku, kterou komplítek má... :-)

Jinak je opravdu parádní.... kupovaný nový, 2-3x na sobě... :-)
  • 16. 8. 2019, 22:14

  • Zobrazení

    300

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ŽUPAN ŽUPÁNEK DALMATIN, ČERVENÝ 92-98
RIFLE DŽÍNY ROLL-UP pro slečny... :-)
Lehký svetr svetřík MONSTER HIGH triko 146 - 152

Kategorie