Zobrazit přihlášovací formulář

ZHUBNĚTE HRAVĚ A ZDRAVĚ-EMULIPS FORTE-POŠTA ZDARMA

Administrace

ZHUBNĚTE HRAVĚ A ZDRAVĚ-EMULIPS FORTE-POŠTA ZDARMA

344 Kč 405 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15% Již po první lahvičce emulipsu forte jsem shodila 2 kg, cítím se skvěle, nejsem vůbec unavená, přesto že před tím jsem byla pořád hodně unavená. A přesto že se nijak neomezuji, tak jsem zatím shozená kila nepřibrala…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZHUBNĚTE HRAVĚ A ZDRAVĚ-EMULIPS FORTE-POŠTA ZDARMA

344 Kč
  • Popis zboží
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15%

Již po první lahvičce emulipsu forte jsem shodila 2 kg, cítím se skvěle, nejsem vůbec unavená, přesto že před tím jsem byla pořád hodně unavená. A přesto že se nijak neomezuji, tak jsem zatím shozená kila nepřibrala.

Emulips jsem již užívat začala a mohu vám potvrdit že se po něm cítím i lépe.Už se necítím tak plná a nafouklá,a pozoruji i že mi to moje břicho oplasklo.A nepozoruji to jen já ale i můj manžel,který se chystá tyto kapky také vyzkoušet.Už jsem vyzkoušela spoustu léků a přípravků,ale mohu říci že s Emulipsem jsem velmi spokojená.Určitě ho doporučím i svým známým. (Vladimíra Z., České Budějovice)

Emulips forte je 100% přírodní doplněk stravy, který napomáhá hubnutí, upravuje vyprazdňování, trávení, zažívání, napomáhá udržet správný tlak, cholesterol, výborně působí proti únavě, při nachlazení, horečkách atd.

1 balení = 100 dávek – vydrží AŽ NA 3 MĚSÍCE

Hubněte zdravou a přirozenou cestou!

Po registraci sleva 40-50%! Pište si o informace!
  • 17. 2. 2020, 23:06

  • Zobrazení

    82

  • Oblíbené

    1

Kategorie