Zobrazit přihlášovací formulář

Emulips - HUBNĚTE S RADOSTÍ-SLEVA+POŠTA ZDARMA

Administrace

Emulips - HUBNĚTE S RADOSTÍ-SLEVA+POŠTA ZDARMA

318 Kč 375 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15% Díky jedné lahvičce emulipsu jsem shodila 7 kg, nemám žádné problémy se žlučníkem a cítím se naprosto skvěle. Emulips mi dal více, než bych čekala. Jsem naprosto spokojená. (Monika M., Janovice nad Úhlavou) …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Emulips - HUBNĚTE S RADOSTÍ-SLEVA+POŠTA ZDARMA

318 Kč
  • Popis zboží
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15%

Díky jedné lahvičce emulipsu jsem shodila 7 kg, nemám žádné problémy se žlučníkem a cítím se naprosto skvěle. Emulips mi dal více, než bych čekala. Jsem naprosto spokojená. (Monika M., Janovice nad Úhlavou)

Užívám emulips jednou denně a opravdu nemám problém s hubnutím.než jsem ho užívala,tak jsem se také snažila zhubnout,a pomaličku jsem i hubla,ale teď mi připadá,že to jde samo...nevím,jestli je to možné,i když ho jím jednou denně,ale ta váha stále klesá.Jsem ráda. (Jana H., Krajková)

Emulips je 100% přírodní doplněk stravy, který napomáhá hubnutí, upravuje vyprazdňování, trávení, zažívání, napomáhá udržet správný tlak, cholesterol atd. Mohou užívat i kojící maminky, emulips anýz navíc podporuje tvorbu mateřského mléka, napomáhá miminkům od koliky.

1 balení = 100 dávek - až na 3 měsíce

Příchuť: natur, citrón, vanilka nebo anýz

POŠTOVNÉ A PORADENSTVÍ ZDARMA!
  • 11. 11. 2019, 23:29

  • Zobrazení

    78

  • Oblíbené

    0

Kategorie