Zobrazit přihlášovací formulář

OK GEL VÁM NAHRADÍ DOMÁCÍ LÉKARNIČKU

Administrace

OK GEL VÁM NAHRADÍ DOMÁCÍ LÉKARNIČKU

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
OK gel je gel ze 17 druhů bylin bez jakýkoliv chemikálií. Má velmi široké účinky - působí protizánětlivě, antibakteriálně, má dezinfekční účinky. Pomáhá k hojení ran, proleženin, modřin, kuřích ok, bradavic, dá se použít na bércové vředy, afty, opary,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

OK GEL VÁM NAHRADÍ DOMÁCÍ LÉKARNIČKU

600 Kč
  • Popis zboží
OK gel je gel ze 17 druhů bylin bez jakýkoliv chemikálií. Má velmi široké účinky - působí protizánětlivě, antibakteriálně, má dezinfekční účinky. Pomáhá k hojení ran, proleženin, modřin, kuřích ok, bradavic, dá se použít na bércové vředy, afty, opary, ředěný jako kapičky do nosu, očí a uší.... prostě na vše, co Vás napadne. Budete jeho účinky opravdu překvapeni. Navíc ho můžete pohodlně nosit v kabelce a mít ho všude při ruce. Stačí nanášet v malém množství, takže vydrží na dost dlouho (cca půl roku), záleží samozřejmě na četnosti užívání a velikosti potírané plochy.

Já mám dvě malé děti, tak ho užívám den co den a je opravdu úžasný. Moje malá holčička si např. spálila ruku o troubu a díky rychlému namazání gelem se jí ani neudělal puchýř. Nebo, když jsem neměla náplast mazala jsem puchýře gelem a ten zafungoval jako tekutý obvaz a puchýře nepopraskaly a naopak zahojily.

S tímto gelíkem opravdu neprohloupíte. Jsem si jistá, že budete nadšení jako já :-)
  • 27. 6. 2019, 10:36

  • Zobrazení

    45

  • Oblíbené

    0

Kategorie