Zobrazit přihlášovací formulář

Reflexní plastové prvky na dráty kola 36ks

Administrace

Reflexní plastové prvky na dráty kola 36ks

185 Kč 195 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 14 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Barevné a hravé reflexní prvky na kolo jsou vyrobeny z vysoce reflexního materiálu 3M. JEDNODUŠE A RYCHLE se připevní na dráty kola, drží pevně. Jsou vhodné na dětská kola a koloběžky. V balení je 36 ks, množství vystačí na jedno dětské kolo, když dáte…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Reflexní plastové prvky na dráty kola 36ks

185 Kč
  • Popis zboží
Barevné a hravé reflexní prvky na kolo jsou vyrobeny z vysoce reflexního materiálu 3M. JEDNODUŠE A RYCHLE se připevní na dráty kola, drží pevně. Jsou vhodné na dětská kola a koloběžky. V balení je 36 ks, množství vystačí na jedno dětské kolo, když dáte tento reflexní prvek na každý druhý drát na předním a zadním kole. Kulatý tvar těchto reflexních prvků zaručuje viditelnost 360°.
Velikost 14mm. V balení je 36ks.

VIDĚT A BÝT VIDĚN je základní pravidlo silničního provozu.
Reflexní prvky značně zvyšují bezpečnost dětí a dospělých v silničním provozu, zejména za snížené viditelnosti (noc, svítání, soumrak, mlha, sněžení, déšť). Reflexní materiály mají schopnost odrážet světlo zpět ke zdroji a to až na 200m daleko. To znamená, že řidič vozidla zpozoruje chodce daleko dříve a má dostatek času se bezpečně vyhnout dětem, chodcům, cyklistům.
Reflexní materiál je v noci vidět na 10x větší vzdálenost než modré oblečení.
  • 2. 10. 2022, 0:31

  • Zobrazení

    647

  • Oblíbené

    1

Kategorie