Zobrazit přihlášovací formulář

Vozík Tefal pro malou uklízečku s vysavačem

Administrace

Vozík Tefal pro malou uklízečku s vysavačem

1 090 Kč 1 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Úklidový vozík obsahuje vše, co malé uklízečky potřebují - lopatku, smeták, čistící prostředek a nezbytný vysavač. Vysavač na baterie. Rozměry vozíku: 23x31x 47 cm. Popis produktu Smoby úklidový vozík s elektronickým vysavačem Rowenta je vhodný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vozík Tefal pro malou uklízečku s vysavačem

1 090 Kč
  • Popis zboží
Úklidový vozík obsahuje vše, co malé uklízečky potřebují - lopatku, smeták, čistící prostředek a nezbytný vysavač. Vysavač na baterie.

Rozměry vozíku: 23x31x 47 cm.

Popis produktu Smoby úklidový vozík s elektronickým vysavačem Rowenta je vhodný pro všechny malé pomocníky od 3 let, kteří rádi doma pomáhají. Je vyroben z odolného a kvalitního plastu, který je příjemný na dotek. Úklidový vozík je krásné bílo-zelené barvy, zdobený kytičkami a šedými doplňky. Vysavač Rowenta Artec 2 pro děti je na baterie a po zapnutí vydává realistické zvuky jako skutečný vysavač. Má jednoduché ovládání a v kombinaci s bílo-zelenou barvou a ornamenty květin dokonale ladí s úklidovým vozíkem.

Elektronický vysavač Rowenta Artec II pro děti má moderní a svěží provedení, jemné oblé tvary a je vyroben z kvalitního a odolného materiálu. Má dvě kolečka, spínač pro zapnutí a vypnutí vysavače a odnímatelnou nádobu. Díky k jejímu nízké hmotnosti je s ním snadná manipulace a dá se snadno tahat. Součástí dětského vozíku na úklid je i velký smeták na úklid, šedá lopatka na smetí zavěšená na boku vozíku a prášek na čištění, které spolu vytvářejí dokonalý úklidový set.

Každý doplněk má na úklidovém vozíku pro děti své místo. Francouzský výrobce Smoby má dlouholetou tradici a je zárukou výroby kvalitních a jedinečných modelů hraček pro vaše dětičky. Dětský úklidový vozík spolu s vysavačem je vhodný pro všechny děti od 3 let.

Úklidový vozík pro děti má dvě kolečka a výšku 59 cm. Je pevný a stabilní a díky své nízké váze a rozměrům 59*41*14 cm je i snadno ovladatelný. Dětský úklidový vozík pro děti spolu s elektronickým vysavačem Rowenta je produktem evropské kvality a splňuje všechny bezpečnostní standardy. Díky společnému úklidu se u dětí od malička vytváří smy
  • 22. 5. 2021, 20:29

  • Zobrazení

    385

  • Oblíbené

    1

Kategorie