Zobrazit přihlášovací formulář

Dětský pokojíček SIMPLE *

Administrace

Dětský pokojíček SIMPLE *

2 450 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Simple - sestava sektorového nábytku, kde si jednotlivé díly můžete pořídit dle Vašeho uvážení a základě vašich potřeb a možností. Dětský pokoj jsme zařadili do nabídky pokojů jak pro děti do tří let, tak pro děti od tří let, jelikož si můžete díky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětský pokojíček SIMPLE *

2 450 Kč
  • Popis zboží
Simple - sestava sektorového nábytku, kde si jednotlivé díly můžete pořídit dle Vašeho uvážení a základě vašich potřeb a možností. Dětský pokoj jsme zařadili do nabídky pokojů jak pro děti do tří let, tak pro děti od tří let, jelikož si můžete díky nabídce postelí, vyměnit dětskou postel za klasickou, již pro začínajícího školáka. Dětský pokoj Simple tak může provázet Vaše dítě od narození až po studium na střední škole. Dětský pokoj Simple je vyroben z kvalitní MDF desky, v odstínu krémová, přírodní dřevo.
Jednotlivé díly jsou vyrobeny z dřevotřískové desky, MDF a masivního dřeva. Nábytek splňuje normy bezpečnosti pro děti PN-EN 716-1:2008 a PN-EN 716-2:2008. Barvy použité u nábytku splňují hygienické normy pro děti EN 71-3: 1994. Laminovaná deska splňuje hygienické normy třídy E1. Cena jednotlivých segmentů je od 2274,-Kč, navštivte náš eshop.

Barevné provedení: světlé dubové dřevo / krémová
  • 18. 9. 2017, 19:18

  • Zobrazení

    951

  • Oblíbené

    1

Kategorie