Zobrazit přihlášovací formulář

Elektronické značkové bubny BONTEMPI

Administrace

Elektronické značkové bubny BONTEMPI

1 599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 13 uživatelů
Dětské bubny Bontempi – sada bubnů se stoličkou a elektronickým pultem-učitelem. Sestavu dětských bubnů Bontempi tvoří tři bubny různé velikosti, talíř, paličky, stolička a elektronický učitel. Zvuk je realistický. Elektronický pult – učitel nabízí 7…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Elektronické značkové bubny BONTEMPI

1 599 Kč
  • Popis zboží
Dětské bubny Bontempi – sada bubnů se stoličkou a elektronickým pultem-učitelem. Sestavu dětských bubnů Bontempi tvoří tři bubny různé velikosti, talíř, paličky, stolička a elektronický učitel.

Zvuk je realistický. Elektronický pult – učitel nabízí 7 rytmů, 14 zaznamenaných melodií, 6 úrovní obtížnosti. Dětské bubny Bontempi jsou vybaveny kontrolou hlasitosti a funkcemi start a stop.

Doporučený věk od 4 let, někde se uvádí i od 3 nebo od 5ti... :o)

elektronické bubny: Sada bubnů s elektronickým učitelem se dvěma bubny, bass bubnem s pedálem, činelem, dvěma paličkami a židličkou. Šest úrovní výuky, která probíhá pomocí zvukových a světelných efektů.

14 písní, výuka hry na bubny,

značka BONTEMPI

SKLADEM MOMENTÁLNĚ NOVÝ DESIGN VIZ. POSLEDNÍ FOTKY!!!!! modrá barva !!!!

Velikost sady: 80 x 19 x 43 cm
Průměr velkého bubnu: 39 cm
Hmotnost: 2,3 kg

Italský výrobce a skupina Bontempi je tvořená BONTEMPI S.p.A. BONTOYS s.r.l. a BONTON s.r.l. Zabývá se výrobou a vývojem v oblasti amatérských a profesionálních hudebních nástrojů. Hudební hračky z produkce Bontempi jsou vysoce kvalitní inovační a konkurenceschopné v poměru cena-výkon.
BONTEMPI skupina zahrnuje celou škálu činností související s vývojem a výrobou výrobku, od tvorby a vývoje, výroby, uvádění na trh na různých trzích celého světa. Expanzivní filozofie se zaměřuje na kontinuální výzkum, technické inovace a zabezpečení uživatelů v konečném znění.
Cílem je pochopit skutečné potřeby dětí a mladých lidí, kteří dnes mají budoucnost naší společnosti. V každodenním životě, a to prostřednictvím hry můžeme stimulovat jejich představivost, a využitím hodnotného obsahu,podporuje jejich růst.

Detailní fota: fotečky spokojených zákazníčků... DĚKUJEM
  • 21. 6. 2023, 20:31

  • Zobrazení

    1 591

  • Oblíbené

    0

Kategorie