Zobrazit přihlášovací formulář

Náramek Shamballa vícebarevný

Administrace

Náramek Shamballa vícebarevný

75 Kč 99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 10 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Náramek Shamballa je vyroben z korálků, které jsou zdobené vložené broušenými kamínky. Zapínání náramku je řešeno stahovacím uzlem, díky němuž si velikost jednoduše nastavíte podle potřeby - náramek je tedy univerzální a velikost si bez problému…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramek Shamballa vícebarevný

75 Kč
  • Popis zboží
Náramek Shamballa je vyroben z korálků, které jsou zdobené vložené broušenými kamínky. Zapínání náramku je řešeno stahovacím uzlem, díky němuž si velikost jednoduše nastavíte podle potřeby - náramek je tedy univerzální a velikost si bez problému přizpůsobíte.
Nejmenší možný obvod cca 18cm, největší možný obvod cca 30cm.
Jděte s dobou a pořiďte si třpytivý náramek Shamballa – ve světě po něm šílí. Originální šperky zdobí zápěstí hiphoperů, zpěvaček a dalších celebrit a vypadají vážně velkolepě! Tyto náramky nosí nejen ženy, ale také muži! Výhodou náramku je, že jej lze roztáhnout a může jej nosit naprosto každý.
Náramky Shamballa vypadají na ruce ještě lépe, když je navrstvíte na sebe – pořiďte si více kusů a buďte originální !
Na tomto náramku je celkem 9 korálků s krystalky a 2 z hematitu (další 2 menší korálky z hematitu na stahovacích uzlech). Velikost korálků 1cm.

Náramek, který má každý korálek v jiné barvě, může být v různých kombinacích barev. Momentálně tu mám s korálky v pořadí: tmavě zelená - žlutá - černá - červená - bílá - tmavě modrá - světle zelená - tyrkysová - světle fialová.
  • 23. 10. 2020, 23:07

  • Zobrazení

    365

  • Oblíbené

    0

Kategorie