Zobrazit přihlášovací formulář

Proutěný koš na mimi v plné výbavě-pošt.ZDARMA

Administrace

Proutěný koš na mimi v plné výbavě-pošt.ZDARMA

4 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Proutěný koš zn. MY SWEET BABY kolekce VČELKY usnadňuje mamince mít dítě neustále při sobě v pokoji, na balkóně, na terase ... V ceně plně vybaveného koše je: 1) proutěný koš ručně vyplétaný ze zdravotně ekologického proutí. Dno koše má rozměr 80 x…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 4. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Proutěný koš na mimi v plné výbavě-pošt.ZDARMA

4 900 Kč
  • Popis zboží
Proutěný koš zn. MY SWEET BABY kolekce VČELKY usnadňuje mamince mít dítě neustále při sobě v pokoji, na balkóně, na terase ...

V ceně plně vybaveného koše je:

1) proutěný koš ručně vyplétaný ze zdravotně ekologického proutí. Dno koše má rozměr 80 x 45 cm a proto je ho možno užívat až do cca 6 měsíců věku dítěte. Přední úchyt zajišťuje lepší manipulaci s košem a usnadňuje uspávání miminka. Koš je v barvě bílé !

2) polštář o rozměru 35x35 cm, vnější vrstva je ze 100% antialergické bavlny a vnitřní náplň je duté vlákno s dobrými tepelně izolačními vlastnostmi.

3) přikrývka o rozměru 80x80 cm, vnější vrstva je ze 100% antialergické bavlny a vnitřní náplň je duté vlákno s dobrými tepelně izolačními vlastnostmi,

4) povlečení na polštář z bavlny,

5) povlečení na přikrývku z bavlny s výšivkou ,

6) jednovrstvé obšití koše s volánem,

7) držák na nebesa v bílé barvě,

8) nebesa jsou ušita z bavlny + závěsná srdíčka s mašlí,

9) dřevěný podvozek je stabilní, pevný a dole má 4 kolečka, zajišťující snadný pohyb koše z pokoje do pokoje. Dva přední kolečka jsou s brzdou, zajišťují větší bezpečnost dítěte. Podvozek je v barvě bílé !

10) matrace PREMIUM s bílým snímatelným pracím potahem z vysoce jakostní stlačené pružné vlákniny, vhodná pro alergiky, struktura materiálu zaručuje kvalitní provzdušnění matrace, tlušťka matrace 4 cm.


Společnost MY SWEET BABY jako jediná v Evropě získala na proutěné koše pro miminka certifikat TUV na shodu s normami PN-EN 1130-1:2001 a PN-EN 1130-2:2001.
Koše MY SWEET BABY jsou zárukou nejvyšší bezpečnosti pro dítě v Evropě.

Doba dodání pokud není koš skladem u nás nebo u výrobce je cca 4 týdny
  • 22. 7. 2018, 21:24

  • Zobrazení

    70

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie