Zobrazit přihlášovací formulář

DATLOVÁ PALMA (Phoenix dactylifera - výška 200 cm

Administrace

DATLOVÁ PALMA (Phoenix dactylifera - výška 200 cm

890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
♥VYPRODÁNO♥ Nabízím DATLOVOU PALMU (Phoenix dactylifera) - výška 200 cm. Palma, tak je krásná a nenáročná na pěstování a díky těmto vlastnostem si rozhodně zaslouží vaši pozornost. DATLE jsou bohaté na draslík, vitamíny A, B, niacin, měď a železo.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DATLOVÁ PALMA (Phoenix dactylifera - výška 200 cm

890 Kč
  • Popis zboží
♥VYPRODÁNO♥ Nabízím DATLOVOU PALMU (Phoenix dactylifera) - výška 200 cm. Palma, tak je krásná a nenáročná na pěstování a díky těmto vlastnostem si rozhodně zaslouží vaši pozornost.

DATLE jsou bohaté na draslík, vitamíny A, B, niacin, měď a železo. Pečují o svěžest a soustředěnost a startují energetickou přeměnu ve všech tělesných buňkách. Jsou ideálním zdrojem doplnění energie, důležitých minerálů a některých vitamínů při dlouhých bězích nebo turistických túrách.
PĚSTOVÁNÍ: jakýkoliv běžný substrát, který je propustný pro vodu. Pokud tuto vlastnost nemá, dá se vylehčit pískem nebo perlitem. Zálivka a hnojení se liší podle ročního období. Zatímco v létě je třeba bohatá zálivka a neškodí časté hnojení rozpustnými hnojivy, v zimě musíme být se zálivkou opatrní – substrát by neměl přeschnout a nehnojíme vůbec. Světla se snažíme dát palmě co nejvíce, a to jak v létě, tak v zimě. Přes léto je dobré ji dát ven do zahrady či na balkón. Jen si musí opatrně zvykat na přímé a ostré sluneční paprsky, které by mohly trvale poškodit její listy. Problémy jí nedělá ani suchý vzduch. Na škůdce příliš netrpí, ale mohou se na ní vyskytnout puklice či svilušky. S těmi je pak dobré se vypořádat s pomocí chemie. Pokud palmě vytvoříte příznivé podmínky, tak se nemusíte bát toho, že by ji škůdci zahubili. V našich podmínkách by totiž venkovní zimu nepřežila. Teplota při jejím zimování by neměla klesnout pod +4°C. Dospělé palmy snesou i méně.

♥VŠECHNY NAŠE ROSTLINY JSOU PĚSTOVÁNY ČISTĚ PŘÍRODNĚ, BEZ CHEMIE, BEZ CHLORU A HLAVNĚ BEZ REGULÁTORŮ RŮSTU, KTERÉ NEMILE ZASKOČÍ KAŽDÉHO U BĚŽNĚ KUPOVANÝCH ROSTLIN, RŮZNÝMI PROBLÉMY ROSTLIN ♥

♥POUZE OSOBNÍ ODBĚR♥ 7 km od jižního okruhu Prahy na jih, podrobnosti vážnému zájemci.
  • 14. 6. 2021, 13:04

  • Zobrazení

    1 038

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

semena IBIŠEK VENKOVNÍ barva růžová
6x velká rostlina červená Amarylis, Hvězdník
MOŘSKÁ CIBULE alias Snědek ocasatý ♥ léčivka
Skalník opadavý, nepoléhavý, neplazivý, v. 2 x 2m
rostlina CYMBALARIA - ZVĚŠINEC, skalnička, koření
SÍTINA rozsaditá - SÍTÍ (Juncus) kořenová čistička
Aloe Vera - pokojová rostlina
Větší rostliny TLUSTICE CRASSULA OVATA
semena ORLÍČEK OBECNÝ - Aquilegia vulgaris
semena CYMBALARIA *ZVĚŠINEC* - koření a skalnička
JAHODNÍK STÁLE PLODÍCÍ - menší a voňavější plody

Kategorie