Zobrazit přihlášovací formulář

IBIŠEK PLNOKVĚTÝ ČERVENÝ, pokojová

Administrace

IBIŠEK PLNOKVĚTÝ ČERVENÝ, pokojová

60 Kč
Zaujalo 78 uživatelů
Doprava: od 100 Kč
IBIŠEK PLNOKVĚTÝ, ČERVENÝ - Hibiscus rosa-sinensis. ♥ VŠECHNY NAŠE ROSTLINY JSOU PĚSTOVÁNY ČISTĚ PŘÍRODNĚ, BEZ CHEMIE, BEZ CHLORU A HLAVNĚ BEZ REGULÁTORŮ RŮSTU, KTERÉ NEMILE ZASKOČÍ KAŽDÉHO U BĚŽNĚ KUPOVANÝCH ROSTLIN, RŮZNÝMI PROBLÉMY ROSTLIN ♥ …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

IBIŠEK PLNOKVĚTÝ ČERVENÝ, pokojová

60 Kč
Koupit
IBIŠEK PLNOKVĚTÝ, ČERVENÝ - Hibiscus rosa-sinensis.

♥ VŠECHNY NAŠE ROSTLINY JSOU PĚSTOVÁNY ČISTĚ PŘÍRODNĚ, BEZ CHEMIE, BEZ CHLORU A HLAVNĚ BEZ REGULÁTORŮ RŮSTU, KTERÉ NEMILE ZASKOČÍ KAŽDÉHO U BĚŽNĚ KUPOVANÝCH ROSTLIN, RŮZNÝMI PROBLÉMY ROSTLIN ♥

Ibišek je velmi odolný stromek. Má rád *letnění*, s tím, že při přechodu ven je nutno ho nechat min. 3 neděle ve stínu, jinak mu jarní slunce spálí listy. Letníme až od poloviny května do září.
Pěstování ibišků - pro květ vyžadují slunné stanoviště, snesou i umístění na jižní straně, za předpokladu, že je na přímé slunce postupně zvykáme, zejména po zimě. Během celé vegetace vyžadují pravidelnou zálivku, ne nadarmo se o ibišcích říká, že to jsou květiny pro lidi, kteří se často zdržují doma, a zejména pravidelné přihnojování. Na počátku vegetace přihnojujeme hnojivy s vyšším obsahem dusíku, např. Kristalon Start, záhy však vystřídáme za hnojivo s vyšším obsahem fosforu a draslíku, např. Kristalon Plod a květ. Hnojíme dle přiloženého návodu, ale nikdy ne na suchý substrát a rostliny, které jsou čerstvě přesazené. Mladé ibišky přesazujeme zjara každoročně, u starších stačí odebrat vrchní část substrátu a vyměnit za novou. V předjaří také provedeme poměrně hluboký zpětný řez, kterým nejen upravíme požadovaný tvar, ale zajistíme tvorbu nových výhonů, na kterých se v následující vegetaci budou vyvíjet květy. Vyvarujeme se však pozdního řezu, který by nám podstatně oddálil kvetení.
Přes zimu ibišku prospějeme snížením teplot na 10-15 °C.

CENA: SAZENICE 60,- Kč /kus výšky cca 25 cm, vyšší od 85,- Kč.
♥aktuální počet kusů a velikost na dotaz♥
  • Značka

    NAŠE ZAHRADA

  • Rozměry

    ♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).

  • 15. 3. 2024, 21:02

  • Zobrazení

    7 376

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

semena IBIŠEK VENKOVNÍ barva růžová
6x velká rostlina červená Amarylis, Hvězdník
MOŘSKÁ CIBULE alias Snědek ocasatý ♥ léčivka
Skalník opadavý, nepoléhavý, neplazivý, v. 2 x 2m
rostlina CYMBALARIA - ZVĚŠINEC, skalnička, koření
SÍTINA rozsaditá - SÍTÍ (Juncus) kořenová čistička
Aloe Vera - pokojová rostlina
Větší rostliny TLUSTICE CRASSULA OVATA
semena ORLÍČEK OBECNÝ - Aquilegia vulgaris
semena CYMBALARIA *ZVĚŠINEC* - koření a skalnička
JAHODNÍK STÁLE PLODÍCÍ - menší a voňavější plody

Kategorie