Zobrazit přihlášovací formulář

Osušky XKKO Staré časy 70x70 Pastels pro holky 3ks

Administrace

Osušky XKKO Staré časy 70x70 Pastels pro holky 3ks

319 Kč 369 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 15 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Tetra osušky z certifikované BIO bavlny! V porovnání s běžnou bavlněnou osuškou jsou osušky z BIO bavlny XKKO Organic Staré časy výrazně jemnější a měkčí a mají o více než 45% vyšší gramáž. Navazují tedy na tradici kvalitních neprůhledných bavlněných…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Osušky XKKO Staré časy 70x70 Pastels pro holky 3ks

319 Kč
  • Popis zboží
Tetra osušky z certifikované BIO bavlny!
V porovnání s běžnou bavlněnou osuškou jsou osušky z BIO bavlny XKKO Organic Staré časy výrazně jemnější a měkčí a mají o více než 45% vyšší gramáž. Navazují tedy na tradici kvalitních neprůhledných bavlněných tkanin s dutinnou vazbou z období před více než 30-ti lety.
Přidanou hodnotou je navíc přirozená, čistá biobavlna pěstovaná bez použití chemie.
BIO bavlna s certifikátem GOTS (Global Organic Textile Standard) je pěstována bez použití chemických postřiků za využití přírodních zákonitostí. Přirozená biodiverzita, rotování pěstovaných plodin a hnojení kompostem udržují půdu zdravou a plnou živin. Místo chemických přípravků se zaplevelení předchází prostým pletím a okopáváním, mulčováním, efektivnějším zavlažováním, pěstováním více druhů rostlin pohromadě. Používají se přírodní insekticidy a různými postupy (např. vysazení určitých plodin) se podporuje výskyt přirozených nepřátel škůdců. Sběr květů často probíhá ručně nebo šetrnějším způsobem a bez použití chemických látek na defoliaci rostlin.
Složení: 100% bavlna v biokvalitě, certifikováno GOTS
Rozměr: 90x100cm
Hmotnost: 170+ gr./ks
Plošná hmotnost: 173+ gr./m2
Balení: 3ks
Tetra osušky XKKO Organic Staré časy mají atesty požadované vyhláškou Ministerstva zdravotnictví ČR číslo 84/2011 Sb. specifikující požadavky na výrobky pro děti do 3 let.
Získaly také jakostní značku Česká kvalita/Zaručená kvalita.
Praní: 40°C. Nepoužívat aviváž, snižuje savost.
  • 2. 11. 2021, 23:51

  • Zobrazení

    415

  • Oblíbené

    1

Kategorie