Zobrazit přihlášovací formulář

Avon Obnovovací noční krém Anew Reversalist 50 ml

Administrace

Avon Obnovovací noční krém Anew Reversalist 50 ml

209 Kč 550 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 36 uživatelů
Doprava: od 65 Kč
Obnovovací noční krém Anew Reversalist za Vámi přichází v nové linii, v boji proti příznakům stárnutí pleti. Dopřejte Vaší pleti převratné složení jemného nočního krému v luxusním balení. Přirozený obnovovací proces pleti se postupem času s přibývajícím…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 12. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Avon Obnovovací noční krém Anew Reversalist 50 ml

209 Kč
  • Popis zboží
Obnovovací noční krém Anew Reversalist za Vámi přichází v nové linii, v boji proti příznakům stárnutí pleti. Dopřejte Vaší pleti převratné složení jemného nočního krému v luxusním balení. Přirozený obnovovací proces pleti se postupem času s přibývajícím věkem zpomaluje. Poškození pleti, která jsou i mikroskopického charakteru, vedou ke vzniku, zprvu jemných vrásek a ztrátě pevnosti. Přípravky řady Anew Reversalist s intenzivní péčí s technologií Activinol, viditelně bojují a redukují právě mikroskopická poškození pleti a projevy stárnutí. Technologie Activinol je inspirována objevem activinu, jednoho z hlavních obnovovacích peptidů, jenž se nachází v lidském těle. Revoluční, převratné složení kosmetických přípravků zvyšuje produkci activinu, který stimuluje přirozený obnovovací proces pleti, obnovuje a omlazuje Vaši pleť.
Hedvábně jemný krém Vám dokáže viditelně zlepšit stav pleti, a to nejen na dotek, ale i na pohled. Při pravidelném používání bude Vaše pleť svěží, vyhlazená bez výrazných vrásek.
Na první pohled Vás upoutá luxusní design obalu.
Doporučujeme pro věk okolo 35 let.

Složení produktu:
AHA kyselina: může zvýšit Vaši citlivost pleti na sluneční záření. Během používání obnovovacího séra a týden po jeho ukončení, doporučujeme aplikovat na den krémy s ochranným UV faktorem. Omezte raději také Váš pobyt na přímém slunci.

Použití:
Jemně aplikujte každý večer na dokonale očištěnou, odlíčenou a osušenou pleť obličeje a krku pohyby vedenými vzhůru a ven. Vyhněte se očním víčkům. Máte-li velmi jemnou nebo příliš citlivou pleť, můžete bezprostředně po aplikaci nočního krému zaznamenat jemné pálení. V tom případě vyčkejte po vyčištění pleti 15 minut a teprve poté noční krém aplikujte, nebo používejte méně často a/nebo menší množství
  • 18. 4. 2021, 12:01

  • Zobrazení

    301

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Matující BB krém 5 v 1
Sada nočního gelu a denního krému
Čisticí pleťový krém Anew Sensitive +
Anew zlatá slupovací pleťová maska
Mikrodermabrazivní peeling s vitaminem C

Kategorie