Zobrazit přihlášovací formulář

OK Alfa+ BACILY NEMAJÍ ŠANCI!!! Sleva možná!

Administrace

OK Alfa+ BACILY NEMAJÍ ŠANCI!!! Sleva možná!

810 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
TRÁPÍ Vaše DĚTI ČASTÉ NEMOCI, rýma, kašel, nachlazení? CHYBÍ ČASTO ve školce, ve škole? NEVÍTE CO S TÍM? Vaše DĚTI si zaslouží BÝT ZDRAVÉ!! Po celý rok! Tak jim to UMOŽNĚTE!! Podpořte a posilujte jejich IMUNITU českým, čistě přírodním bylinným…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

OK Alfa+ BACILY NEMAJÍ ŠANCI!!! Sleva možná!

810 Kč
  • Popis zboží
TRÁPÍ Vaše DĚTI ČASTÉ NEMOCI, rýma, kašel, nachlazení? CHYBÍ ČASTO ve školce, ve škole? NEVÍTE CO S TÍM?

Vaše DĚTI si zaslouží BÝT ZDRAVÉ!! Po celý rok! Tak jim to UMOŽNĚTE!! Podpořte a posilujte jejich IMUNITU českým, čistě přírodním bylinným produktem OK ALFA+. A bacily už nebudou mít šanci!!!

CHRAŇTE citlivý dětský organismus před škodlivými léky a vitaminovými přípravky z lékárny, které mají spoustu NEŽÁDOUCÍCH účinků a ZATĚŽUJÍ tak choulostivé dětské tělíčko.

Naše děti bývaly velmi často nemocné, dcerka neustále chyběla ve školce. Po pár dnech ve školce byla týden doma s rýmou, kašlem a nevěli jsme, jak ji pomoci. Tak se to stále opakovalo. Od té doby, co jsme začali dávat OK alfu+ NECHYBĚLA ještě ani jednou. Také nemusela jíst žádná antibiotika, jako dříve. Již bych OK Alfu + za nic na světě nevyměnila!!!

V období, kdy se nemoc začne klubat, stačí zvýšit dávky a příznaky do tří dnů odezní. V období klidu posiluje obranyschopnost - stačí jednou denně přidat do pitíčka.

Poštovné ZDARMA! Poradenství samozřejmostí. Ptejte se, každému ráda poradím!
Petra Strmisková, nezávislý distributor 03-003016
  • 15. 6. 2019, 23:27

  • Zobrazení

    26

  • Oblíbené

    0

Kategorie